Viorica Dăncilă anunţă că intrarea Pro România la guvernare este variantă de lucru în PSD

Premierul Viorica Dăncila ia in calcul cooptarea Pro Romania la guvernare si spune ca exista discutii in acest sens. În toamnă premierul va face o restructurare şi, potrivit surselor România TV Dăncilă i-ar fi propus lui Victor POnta ca Pro România să primească două ministere. Totul pentru a susţine PSD la prezidenţiale. Informaţia a fost ulterior negată de Victor Ponta. "Si marmota invelea ciocolata. Ştirea este atat de frumoasa incat nu mai conteaza ca nu este adevarata!", a scris Ponta pe Facebook.

23 iul. 2019, 07:46
Viorica Dăncilă anunţă că intrarea Pro România la guvernare este variantă de lucru în PSD

Viorica Dăncilă a anunţat, marti, la Parlament că depinde foarte mult daca in Pro Romania se doreste intrarea la guvernare.

„Vom hotari cand Pro Romania isi vor definitiva…”, a zis Dancila.

Ea a adaugat ca nu crede ca ALDE va iesi de la guvernare. „Nu cred ca ALDE iese de la guvernare, sunt responsabili, isi dau seama ca responsabilitatea e foarte importanta”, a indicat premierul.

Victor Ponta, mesaj către primarii SUPĂRAŢI pe Guvern: sacul bugetului central este gol şi plin de găuri

Scenariul intrării Pro România la guvernare la toamnă, avansat de premierul Viorica Dăncilă, a început să primească mesaje de susținere de la varful partidului.

Vicepreședintele PSD Gabriel Zetea a spus că indiferent dacă Pro Romania va sustine sau nu candidatul PSD la prezidentiale, partidul lui Victor Ponta ar trebui sa fie cooptat la guvernare.

 

Victor Ponta a zis recent ca ar intra la guvernare doar daca PSD ar lua masuri draconice de reforma dar ca partidul pe care il conduce nu agreeaza momentan ideea.