Viorica Dăncilă anunţă că va fi depusă o iniţiativă de revizuire a Constituţiei de către PSD şi ALDE

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, după şedinţa coaliţiei, că PSD şi ALDE vor depune, luni, o iniţiativă de revizuire a Constituţiei, fiind vizate în principal aspectele de la referendum. ”Să vedem dacă mai introducem încă un punct sau două”, a spus Dăncilă, întrebată dacă coaliţia vizează o revizuire extinsă a Constituţiei.

01 iul. 2019, 12:27
Viorica Dăncilă anunţă că va fi depusă o iniţiativă de revizuire a Constituţiei de către PSD şi ALDE

”Va fi depusă o iniţiativă din partea coaliţiei PSD-ALDE. Astăzi va fi depusă”, a spus, luni, Dăncilă, întrebată despre revizuirea Constituţiei.

”Am discutat despre acest lucru, am discutat şi despre votul în diaspora. Avem trei variante, sper să fie îmbrăţişate şi de cei care îşi doresc într-adevăr ca în afara graniţelor ţării să se voteze de către toţi cetăţenii”, a adăugat premierul.

Întrebată dacă se doreşte o revizuire extinsă a Constituţiei, Dăncilă a spus: ”Am discutat despre cele două puncte de la referendum, să vedem dacă mai introducem încă un punct sau două, dar acestea sunt importante pentru că am văzut care este voinţa cetăţenilor şi vrem să ţinem cont de votul din data de 26”.


loading...