Viorica Dăncilă anunţă un RECORD al PSD. Câţi români au semnat pentru a o susţine la prezidenţiale

Viorica Dăncilă a declarat, luni, după CEX, că PSD a strâns până în acest moment 1.018.000 de semnături pentru candidatura la alegerile prezidențiale, conform informațiilor venite din partea "colegilor din țară". Premierul a mai spus că procesul de strângere a acestora este în plină desfășurare.

09 sept. 2019, 19:52
Viorica Dăncilă anunţă un RECORD al PSD. Câţi români au semnat pentru a o susţine la prezidenţiale

„Un prim subiect abordat a fost cel al strângerii de semnăturii. Colegii din țară m-au informat că avem 1.018.000 de semnături până în prezent iar porcesul de strangere a semnăturilor este bineînțeles în plină desfășurare”, a precizat Viorica Dăncilă, luni seară, după CEX PSD, potrivit stiripesurse.ro.

Citeşte şi Victor Ponta: „Doamna Dăncilă habar nu are despre ce e vorba”

Membrii PSD au discutat în CEX despre campania pentru alegerile prezidențiale, campanie care va începe oficial pe 12 octombrie. Majoritatea candidaților au început deja strângerea de semnături și și-au amplasat corturi și bannere cu mesaje în toată țara.

Social-democrații prezenți pe 24 august la Congresul extraordinar al PSD au decis desemnarea oficială a Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la prezidențiale, anunțul fiind făcut de secretarul general al PSD, Mihai Fifor.