Viorica Dăncilă, aparaţie inedită: pe bicicletă, în blugi şi cu pantofi cu toc, la o vizită de lucru pe centura Bacăului FOTO

Viorica Dăncilă a mers, sâmbătă, pe şantierul centurii oraşului Bacău, unde s-a plimbat şi cu bicicleta. Dăncilă a venit îmbrcată în blugi, dar nu a renunţat la pantofii cu toc.

26 oct. 2019, 08:16

Președintele PSD Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD Mihai Fifor, președintele PSD Bacău Dragoș Benea și deputatul PSD Lucian Șova au vizitat pe biciclete şantierul Şoselei de centură a municipiului Bacău.

După plimbare, Viorica Dăncilă a declarat că s-ar plimba mai des cu bicicleta, dar este ocupată cu activităţile guvernamentale. 

„În primul rând am văzut ceea ce s-a realizat, chiar am testat cu bicicletele, şi în al doilea rând, sportul este foarte bun. (…) Bine realizată, într-un ritm alert şi foarte utilă pentru această zonă”, a mai spus Viorica Dăncilă.

„Președintele #PSD Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD Mihai Fifor, președintele PSD Bacău Dragoș Benea și deputatul PSD Lucian Șova la vizita şantierului Şoselei de centură a municipiului Bacău”, scrie în descrierea filmuleţului urcat pe Facebook.

Dăncilă a spus că mai sunt multe lucruri de realizat în domeniul infrastructurii, dar în ultimii doi ani au fost făcuţi paşi importanţi în acest domeniu.

„Nu am realizat tot ceea ce ne-am propus, nu am aroganţa să spun că am realizat aceste lucruri, dar au fost multe realizări într-un an şi nouă luni şi acest lucru va fi demonstrat la finalul mandatului, când oamenii vor face diferenţa între ceea ce am realizat noi şi ceea ce vor face ceilalţi. Pentru că noi de fiecare dată (…) am spus adevărul, am spus ceea ce nu am făcut, ceea ce am realizat (…). Cred că pe infrastructură mai sunt multe de realizat, dar acest Guvern a făcut paşi importanţi”, a adăugat Dăncilă.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a fost surprins pe bicicleta de nenumărate ori.

Klaus Iohannis a ieşit la plimbare cu bicicleta, însoţit de SPP-işti VIDEO