Viorica Dăncilă, aparaţie inedită: pe bicicletă, în blugi şi cu pantofi cu toc, la o vizită de lucru pe centura Bacăului FOTO

Publicat: Sâmbătă, 26 Octombrie 2019 11:16 // Actualizat: Sâmbătă, 26 Octombrie 2019 13:13 // Sursa: romaniatv.net

Viorica Dăncilă a mers, sâmbătă, pe şantierul centurii oraşului Bacău, unde s-a plimbat şi cu bicicleta. Dăncilă a venit îmbrcată în blugi, dar nu a renunţat la pantofii cu toc.

Președintele PSD Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD Mihai Fifor, președintele PSD Bacău Dragoș Benea și deputatul PSD Lucian Șova au vizitat pe biciclete şantierul Şoselei de centură a municipiului Bacău.

După plimbare, Viorica Dăncilă a declarat că s-ar plimba mai des cu bicicleta, dar este ocupată cu activităţile guvernamentale. 

"În primul rând am văzut ceea ce s-a realizat, chiar am testat cu bicicletele, şi în al doilea rând, sportul este foarte bun. (...) Bine realizată, într-un ritm alert şi foarte utilă pentru această zonă", a mai spus Viorica Dăncilă.

"Președintele #PSD Viorica Dăncilă, secretarul general al PSD Mihai Fifor, președintele PSD Bacău Dragoș Benea și deputatul PSD Lucian Șova la vizita şantierului Şoselei de centură a municipiului Bacău", scrie în descrierea filmuleţului urcat pe Facebook.

Dăncilă a spus că mai sunt multe lucruri de realizat în domeniul infrastructurii, dar în ultimii doi ani au fost făcuţi paşi importanţi în acest domeniu.

"Nu am realizat tot ceea ce ne-am propus, nu am aroganţa să spun că am realizat aceste lucruri, dar au fost multe realizări într-un an şi nouă luni şi acest lucru va fi demonstrat la finalul mandatului, când oamenii vor face diferenţa între ceea ce am realizat noi şi ceea ce vor face ceilalţi. Pentru că noi de fiecare dată (...) am spus adevărul, am spus ceea ce nu am făcut, ceea ce am realizat (...). Cred că pe infrastructură mai sunt multe de realizat, dar acest Guvern a făcut paşi importanţi", a adăugat Dăncilă.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a fost surprins pe bicicleta de nenumărate ori.

Klaus Iohannis a ieşit la plimbare cu bicicleta, însoţit de SPP-işti VIDEO

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
centura bacau Viorica Dăncilă Viorica Dăncila pe bicicleta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 oct 20:00
Răspunde | Votează email 0 email
maria
Felicitari Dna dancila si PSD!! Singurii care muncesc pt Romanii! Ca Dulapul sasesc cu slugile SRI/CIA/Bundestag numai ura si dezbinare seamana! Dna dancila era cu balerini nu pantofi toc.. asta arata ce securisti propagandisti sinteti
26 oct 18:55
Răspunde | Votează email 2 email
BUDICA S
Apreciez vizita pe tronsonul de autostrada inceput de guvernul Dancila ,ala demisul ,dar care cum se vede a facut ceva!Deci ,felicitari!
26 oct 17:15
Răspunde | Votează email -1 email
oamenicasobolani
Azi, pe centură, boii cu vaca la mijloc
Au mai pus-o de-o tură, așa, ca după bloc...
De ce n-ar alerga-o când tot nu-i bubuie vacii
De ce-i o împilată la rând cu prostănacii!?

Haideți s-aplaudați că de-aia au ieșit
Când le bat pe ghidoane de li s-au moleșit
Și vaca, și în blugi, sigur a tras curent...
Sau, nu-i clar ce vă zic prin acest transparent?
26 oct 16:34
Răspunde | Votează email 0 email
S-o ros... 2
creștinătatea, care va fi apoi restrînsă și ținută în frâu până în momentul în care vom avea nevoie de ea pentru cataclismul social final. Infiintarea Organizatiei Natiunilor.
Al Treilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele cauzate de “agentur” ai “Illuminati” între sioniștii politici și liderii lumii islamice. Războiul trebuie să se desfășoare în așa fel încât islamul (lumea arabă musulmană) și sionismul politic (statul Israel) să se distrugă reciproc.
Între timp, celelalte națiuni, o dată în plus divizate pe această temă, vor fi constrânse să lupte până la punctul epuizării fizice, morale, spirituale și economice complete… Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.
Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.
Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.
26 oct 15:16
Răspunde | Votează email 1 email
S-o ros...
Dupa ce "Gruparea" care conduce neoficial lumea a transmis ca "Familia" este cauza tuturor relelor, acesta dupa ce a mai spus si despre Religii (mai ales, despre Crestinism) ca sunt un Rau care trebuie neaparat eliminat, mai circula "zicerea" ca Natiunile au fost Cauza primelor 2 razboaie mondiale si, din aceasta cauza, trebuie si ele Distruse si infiintata, ca prim pas, SUE. S-a intalnit Hotul cu Prostul ?
Într-o presupusă scrisoare din anul 1871, pe care Albert Pike, Mare Maestru mason de grad 33, i-ar fi adresat-o lui Giuseppe Mazzini, revoluţionar italian şi membru Illuminati, este expus planul ocult de instaurare a Noii Ordini Mondiale, prin trei războaie mondiale în urma cărora va fi instaurată domnia lui Lucifer la nivel global.
Adepţii acestei teorii susţin că scrisoarea s-ar afla la Biblioteca Britanică (British Library) din Londra, deşi reprezentanţii acesteia neagă faptul că acest lucru ar fi adevărat.
Iată presupusul pasaj din scrisoare care se descrie acest plan malefic:
Primul Război Mondial trebuie să fie declanşat cu scopul de a permite Illuminati să răstoarne puterea Ţarilor din Rusia și de a face această țară o fortăreață a comunismului ateu. Divergențele cauzate de “agentur” (agenți) Illuminati între britanici și imperiile germanice vor fi folosite pentru a instiga la acest război. La sfârșitul războiului, comunismul va fi construit și utilizat în scopul de a distruge alte guverne și pentru a slăbi religiile. Infiintarea Ligii Natiunilor.
Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele dintre fasciști și sioniștii politici. Acest război trebuie să fie declanşat astfel încât nazismul să fie distrus și sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, comunismul internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a contrabalansa cre
1
EUR
4.8418
RON
11 Jul
noapte 18 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H