Viorica Dăncilă, despre graţierea lui Dragnea dacă ar ajunge la Cotroceni: Doamne fereşte, nici nu se pune problema!

Viorica Dăncilă a spus răspicat că nu l-ar graţia pe fostul său şef de partid, Liviu Dragnea, dacă ar câştiga alegerile prezidenţiale.

07 oct. 2019, 10:28
Viorica Dăncilă, despre graţierea lui Dragnea dacă ar ajunge la Cotroceni: Doamne fereşte, nici nu se pune problema!

Viorica Dăncilă a comentat ultima mutare a lui Liviu Dragnea, care a contestat în instanţă noua conducere a PSD. ”Vă dați seama că nu este o decizie a fostului președinte care să ne bucure. Este o decizie care ne întristează, dar nu se va ajunge la acest lucru pentru că noi am făcut totul legal.

Nu am mai discutat cu domnul Dragnea dinainte să fie arestat. Nu știu care sunt considerentele pentru care face acest demers. După ce a fost arestat nu am mai avut absolut nicio discuție cu domnul Dragnea.”, a spus Viorica Dăncilă, la Adevărul Live.

Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă-l va grația pe Liviu Dragnea, în cazul în care ajunge la Cotroceni: ”Doamne fereşte, nici nu se pune problema!”.

Viorica Dăncilă a fost întrebată şi care politician dintre Liviu Dragnea, Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu i-a provocat cea mai mare dezamăgire, spunând că de la fiecare a avut dezamăgiri.
 
„Cred că de la fiecare am avut dezamăgiri. În rest, nu aş putea spune, să dau un exemplu dintre cei trei. Liviu Dragnea, că s-a poziţionat împotriva partidului pe care l-a condus, Victor Ponta, că vrea să desfiinţeze un partid care i-a oferit atât de multe, postul de premier şi deputat, a ieşit tot pe listele PSD, Călin Popescu Tăriceanu pentru că a plecat într-o alianţă în care oamenii au crezut şi pe urmă a plecat în altă parte, lăsând toate promisiunile făcute în urmă. Cred că de la fiecare au fost dezamăgiri, important este să învăţăm din aceste lucruri, eu nu pot să-i sancţionez, dar sunt convinsă că îi vor sancţiona oamenii la vot”, a mai declarat Dăncilă.