Viorica Dăncilă: Guvernarea nu este pusă în pericol şi coaliţia va merge mai departe

Premierul Viorica Dăncilă, liderul social-democraţilor, a declarat că, în opinia sa, guvernarea nu este pusă în pericol şi coaliţia va merge mai departe în ceea ce priveşte activitatea Executivului.

24 iul. 2019, 18:43
Viorica Dăncilă: Guvernarea nu este pusă în pericol şi coaliţia va merge mai departe

„Din punctul de vedere al alianţei şi continuarea guvernării, am văzut că atât domnul Călin Popescu Tăriceanu, cât şi alţi lideri din ALDE au spus că vor continua guvernarea. Deci, eu nu cred că guvernarea este pusă în pericol, faptul că avem candidaţi fiecare partid din alianţă…bineînţeles că ne-am fi dorit un candidat comun, noi ne-am fi dorit candidat comun susţinut de PSD, ALDE – candidat susţinut de ALDE. Eu cred că fiecare partid şi-a făcut propriile calcule şi fiecare partid, după alegerile europarlamentare, vrea efectiv să-şi arate puterea, să-şi arate forţa şi cred că acest lucru este un lucru normal. Eu cred că guvernarea nu este pusă în pericol şi coaliţia va merge mai departe în ceea ce priveşte guvernarea. Bineînţeles că din punctul de vedere al prezidenţialelor, al programelor de campanie, fiecare partid va avea propria opinie, propria acţiune, pentru că fiecare partid îşi va susţine candidatul”, a declarat Viorica Dăncilă, miercuri seară, la Digi 24, întrebată dacă este în pericol coaliţia de guvernare, după declaraţiile preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care şi-a anunţat, la rândul său, candidatura la alegerile prezidenţiale.

Citește și: Tăriceanu, candidatul ALDE pentru Cotroceni, îşi începe campania cu un atac la Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis