Viorica Dăncilă îi taxează pe Ludovic Orban şi Marcel Vela pentru greşelile de exprimare. "Am greşit şi eu, dar..."

Publicat: Vineri, 03 Aprilie 2020 21:32 // Actualizat: Vineri, 03 Aprilie 2020 21:32 // Sursa: romaniatv.net

Viorica Dăncilă a lansat un atac dur la adresa lui Ludovic Orban și Marcel Vela într-o postare pe Facebook.

Viorica Dăncilă recunoaște că și ea a comis gafe, dar niciodată în defavoarea românilor.

"Liberalii se opun cu îndârjire când vine vorba să-i ajute efectiv pe românii obișnuiți, afectați de criza economică ce se anunță. Pentru ei contează probabil doar companiile prietene și acei oameni de afaceri cărora le sunt datori.

Ca să știe și liberalii: a-i proteja azi de intrarea în faliment pe românii care au rate la bănci sau utilități de plătit nu e populism, e necesitate! Economia românească nu e o entitate abstractă, care trebuie ajutată "în general". Cei din PNL ignoră faptul că economia stă pe umerii salariaților și că nu poți ajuta economia dacă nu ajuți în primul rând oamenii, angajații! Adevărata criză înseamnă intrarea a milioane de români în incapacitate de plată! Acolo vrea PNL să ajungem? Stimați domni "responsabili" și „verticali" de la PNL, dacă nu vreți să ajutați PSD, atunci măcar nu încurcați PSD în efortul său de a-i ajuta pe cetățeni! Nu atacați acest colac de salvare pentru românii obișnuiți!

Viorica Dăncilă: "Liberalii n-ar fi trebuit să dărâme guvernul PSD"

Pe de altă parte, mă tem că PNL a început să creadă că PSD îi este cumva dator după voturile date de parlamentari la învestirea Guvernului Orban 2. Adică dator să tacă și să nu facă nimic, în timp ce ei greșesc grav în gestionarea actualei crize. Din punctul meu de vedere, PSD nu datorează nimic PNL, dar datorează românilor o opoziție mult mai fermă. Nu o opoziție făcută în șoaptă sau cu grija de a nu deranja pe cineva.

P.S. Am văzut exprimările nefericite ale domnilor Orban și Vela, care vorbeau de "creșterea numărului de infectări" cu COVID-19 în loc de scăderea lor și de "trafic de persoane" în loc de tranzit sau transport de persoane. Am greșit și eu în exprimări, dar niciodată n-am greșit față de români", a scris Viorica Dăncilă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
greşeli de exprimare Ludovic Orban Marcel Vela Viorica Dăncilă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8421
RON
28 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H