Viorica Dăncilă îl face praf pe Liviu Dragnea. „Era disperat maxim! Avea o mare frustrare!”

Liviu Dragnea avea o mare dorință care s-a transformat ulterior într-o mare frustrare, susţine Viorica Dăncilă, fost premier al României, în cartea sa care va fi lansată în curând.

25 ian. 2021, 12:26
Viorica Dăncilă îl face praf pe Liviu Dragnea. „Era disperat maxim! Avea o mare frustrare!”
Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea

Viorica Dăncilă susţine în cartea sa că Liviu Dragnea avea o mare frustrare. Fostul lider PSD își dorea cu disperare să ajungă premier, pentru a trage sforile la Palatul Victoria. Din cauza unei condamnări cu suspendare pe care a primit-o în „Dosarul Referendumului”, Liviu Dragnea nu a putut ocupa funcţia de proim-ministru, deşi PSD câştigase alegerile cu un scor zdrobitor!

Viorica Dăncilă îl face praf pe Liviu Dragnea

„Viorica Dăncilă – Partea ei de adevăr” este cartea pe care fostul premier o va lansa în perioada următoare. În carte, Viorica Dăncilă dezvăluie relația cu Liviu Dragnea, cum s-au cunoscut, pe vremea când activau în partide diferite, și cum au ajuns să colaboreze. Dăncilă a susținut că Dragnea era foarte nemulțumit din cauză că nu putea fi premier!

„Liviu Dragnea, dincolo de problemele pe care le-a avut pe justiție, era un foarte bun organizator și un bun cunoscător al administrației publice. Cred că ar fi fost un prim-ministru bun. Nu era vina mea, de fapt, nu era vina nimănui că nu a putut să devină prim-ministru. Cred că din această cauză s-a consumat foarte mult. De multe ori a avut ieșiri care arătau că este nemulțumit din cauza acestui aspect”, a scris Viorica Dăncilă, conform Libertatea.

Cum s-a schimbat Dragnea

Fostul premier susţine că acest frustrări și-au pus amprenta asupra comportamentului fostului lider PSD, iar în timp acesta s-a schimbat și a început să ia decizii de unul singur: „La început nu era așa. Târziu s-a schimbat. Cred că a fost și acea frustrare a faptului că și-a dorit să fie premier și nu a putut, totuși, să acceadă în această funcție”.

Viorica Dăncilă, dezvăluiri bombă despre trădarea din PSD. „Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu l-au acuzat pe Liviu Dragnea că a dat jos două guverne, însă au procedat la fel”

Dăncilă, prima femeie premier al României

Viorica Dăncilă a fost prim-ministru al României de la 29 ianuarie 2018 până la 4 noiembrie 2019, fiind prima femeie din istoria României care a deținut această funcție. Guvernul Dăncilă a primit votul de încredere al Parlamentului pe 29 ianuarie 2018. Guvernul Dăncilă şi a picat pe 10 octombrie 2019, în urma unei moțiuni de cenzură.