Viorica Dăncilă, în campanie electorală: „Am auzit că vreţi să facem o poză?” „Nu, nu m-aţi convins”. Premierul şi-a pierdut pantoful

Premierul Viorica Dăncilă discutat joi cu un sătean din comuna Buciumi, județul Salaj, despre gradul de îndatorare a României. La final, premierul i-a propus acestuia să facă o poză,însă a fost refuzată. Ulterior, Viorica Dăncilă şi-a pierdut un pantof la Spitalul Judeţean.

31 oct. 2019, 15:42
Viorica Dăncilă, în campanie electorală: „Am auzit că vreţi să facem o poză?” „Nu, nu m-aţi convins”. Premierul şi-a pierdut pantoful

Viorica Dăncilă a fost abordată joi de un cetăţean din comuna Buciumi, care a întrebat-o despre gradul de îndatorare a ţării şi nivelulde trai. Cei doi au avut o discuţie de aproximatix două minute, la final premierul propunându-i să se fotografieze împreună. A fost refuzată însă.

– Am auzit că vreţi să facem o poză împreună?, a spus Viorica Dăncilă.

– Nu, nu m-aţi convins, i-a răspuns localnicul.

Ulterior, aflată în vizită la Spitalul Judeţean din Zalău, Viorica Dăncilă şi-a prins tocul într-o crăpătură şi a rămas fără pantof.

Nici Petre Daea, ministrul Agriculturii, nu a avut o zi prea bună: el a rămas blocat în lift cu mai multe persoane, trecînd prin câteva clipe nu tocmai confortabile.

Citeşte şi: Ministrul Petre Daea a rămas blocat în lift în timpul unei vizite la maternitatea din Oradea – VIDEO