Avionul lui Jean-Claude Juncker, probleme la decolare după întâlnirea cu Viorica Dăncilă de pe Aeroportul Băneasa UPDATE

Publicat: Marţi, 18 Septembrie 2018 12:29 // Actualizat: Marţi, 18 Septembrie 2018 14:27 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Viorica Dăncilă s-a deplasat marţi de la Palatul Victoria la Aeroportul Băneasa, unde l-a aşteptat aproximativ o oră pe preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care se află în România pentru a participa la Summit-ul Iniţiativei Celor Trei Mări.

UPDATE: Avionul de tip Challenger 850 a fost reparat, decolând la ora 14.20.

UPDATE: Avionul președintelui Comisiei Europene Jean Claude Juncker nu a decolat încă de pe Aeroportul Băneasa, deși trebuia să decoleze la 13.30. Avionul ar avea probleme la motor, anunţă România TV.

UPDATE. Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene, a ajuns la aeroport, unde a fost aşteptat de premierul Viorica Dăncilă şi comisarul european Corina Creţu. Aceştia au mers în salonul de protocol, pentru o scurtă convorbire.

"Cei doi oficiali au avut o discuţie cordială, al cărei subiect central a fost pregătirea viitoarei Preşedinţii române a Consiliului Uniunii Europene. Şeful executivului a reafirmat angajamentul său pentru asigurarea unui mandat de succes, orientat către aducerea Uniunii mai aproape de cetăţeni şi asigurarea unităţii şi coeziunii între statele membre", se arată într-un comunicat.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Premierul a ajuns la Aeroportul Băneasa la ora 11,55, întâlnirea cu Jean-Claude Juncker fiind aşteptată în intervalul 12,30 - 13,00.

Luni, Guvernul a precizat că întâlnirea prim-ministrului Viorica Dăncilă cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, stabilită să se desfăşoare la sosirea oficialului european pe Aeroportul Băneasa, nu a mai avut loc deoarece aeronava cu care a venit în ţara noastră şeful CE a aterizat mai devreme de ora anunţată, iar Serviciul de Protecţie şi Pază a preluat delegaţia oficialului european şi a plecat spre hotelul unde urma să fie cazat Juncker.

Preşedintele CE a ajuns luni după-amiază în România pentru a participa la sesiunea plenară a Summitului "Iniţiativa celor Trei Mări".

Incident de protocol la nivel înalt. Viorica Dăncilă a mers la aeroport să-l aştepte pe Jean Claude Juncker, SPP i-a luat-o înainte

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 sep 13:51
Răspunde | Votează email 0 email
AndreiV
Dupa ce ati umilit si batjocorit primul ministru.SA VA FIE RUSINE.Aceasta umilinta a fost adresata POPORULUI ROMAN,pe care il coinsiderati,alaturi de autodeclaratul succesor nazist,cu care va pupati de zor si nu degeaba,nu pierdeti nici un prilej pentru a ne arata ca voi sunteti bossii iar noi slujile voastre.Cred ca trebuie sa ne gandim la iesirea din ue si la reconstructia tarii,distrusa la recomandarea expresa a celor care isi bat joc de noi si preluata apoi gratis,iar noua ni se lkivreaza produse fabricate in limii speciale,doar,doar vom da ortul popii mai repede.
1
EUR
4.7612
RON
26 May
noapte 13 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H