Viorica Dăncilă l-a numit pe Horia-Miron Constantinescu în funcţia de preşedinte al ANPC. Este naşul de cununie al lui Andrei Năstase

Marius Pîrvu a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă, publicată joi în Monitorul Oficial.

08 aug. 2019, 19:19
Viorica Dăncilă l-a numit pe Horia-Miron Constantinescu în funcţia de preşedinte al ANPC. Este naşul de cununie al lui Andrei Năstase

În locul acestuia, a fost numit, tot printr-o decizie a prim-ministrului, Horia – Miron Constantinescu. „Am convingerea ca vom face din ANPC o autoritate asa cum am aratat la Constanta, ca se poate. Va pastrez in suflet si sa nu uitam ca sunt constantean. Va multumesc pentru tot”, a declarat Horia Constantinescu pentru presa locala, potrivit Ziua de Constanta.

Este nasul de cununie al lui Andrei Nastase, fiul lui Adrian Nastase

Noul sef al ANPC, Horia Constantinescu, este nasul de cununie al fiului cel mare al lui Adrian Nastase, Andrei Nastase.

Totodata, Andrei Nastase este la randul sau nasul fiicei lui Horia Constantinescu.

„Andrei Nastase, pentru mine, e ca un frate mai mic. Lasand la o parte ca a stat pe langa noi si a crescut cu noi. Ma credeti ca Andrei a mers la mai multe sedinte ale fetitei mele, decat mine?”, declara Horia Constantinescu, in 2017, intr-un interviu pentru Info Sud-Est.

De asemenea, cei doi au si cateva afaceri impreuna. Iar Horia Constantinescu spunea, in interviul citat, ca l-a ales pe Andrei Nastase ca sa ii boteze fetita si sa se ocupe impreuna de afaceri ca „sa fie linistit ca businessurile vor ramane pe maini bune si ca cineva de incredere va avea grija de familia lui dupa ce el nu va mai fi”.

Marius Pîrvu fusese numit şef al ANPC în martie 2018, acesta înlocuindu-l în funcţie pe Marcel Bogdan Pandelică.

De asemenea, tot printr-o decizie a premierului, Mergeani Nicea a fost schimbat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Muncii, în locul său fiind numit Cătălin Marian Tutilescu.


loading...
Partenerii noștri