Viorica Dăncilă, mesaj de Ziua Aviaţiei: Ţara noastră a scris istorie în aeronautica mondială

Publicat: Sâmbătă, 20 Iulie 2019 12:26 // Actualizat: Sâmbătă, 20 Iulie 2019 12:26 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Viorica Dăncilă subliniază, într-un mesaj de Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene, că România a scris istorie în aeronautica mondială.

"Ziua Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene reprezintă un prilej de a retrăi mândria că ţara noastră a scris istorie în aeronautica mondială, nume ca Vlaicu, Vuia şi Coandă ocupând loc nu doar în prima linie a marilor inventatori din acest domeniu, ci şi în "escadrila" celor care au împlinit vechiul vis al omului de a cuceri cerul", a transmis Viorica Dăncilă sâmbătă, potrivit unui comunicat de presă al Guvernului.

Mesajul său este adresat tuturor celor din aviaţia militară şi civilă, dar şi românilor care îşi sărbătoresc onomastica.

"Aviaţia militară ne protejează vieţile, aviaţia civilă ne sporeşte bunăstarea şi face ca vechiul ideal al multor oameni de a vedea lumea, de a înţelege stiluri de viaţă şi culturi diferite să devină realitate. Transmit cel mai calde gânduri, alături de urări de sănătate şi bucurii, tuturor celor care slujesc aviaţia militară şi civilă, precum şi tuturor românilor care îşi sărbătoresc astăzi ziua numelui, cu ocazia praznicului Sfântului Mare Proroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul aviatorilor români. Sunteţi, zilnic, eroii noştri, dragi membri ai Forţelor Aeriene Române. Vă doresc să vă întoarceţi cu bine acasă din misiunile dumneavoastră militare şi civile!", se mai arată în comunicat.

Citeșyte și: Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Aviaţiei: Transmitem recunoştinţa şi admiraţia noastră temerarilor zborului

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Viorica Dăncilă Ziua Aviaţiei
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8433
RON
16 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H