Viorica Dăncilă, o nouă gafă, l-a încurcat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a încurcat, joi, într-un discurs susţinut în Maramureş, numele premierului desemnat, Ludovic Orban, cu cel al premierului Ungariei, Viktor Orban. Aceasta şi-a dat seama şi a spus: ”Asemănarea..., dar total diferiţi ca şi implicare”.

24 oct. 2019, 16:03
Viorica Dăncilă, o nouă gafă, l-a încurcat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban VIDEO

Viorica Dăncilă, însoţită de secretarul general al PSD Mihai Fifor, preşedintele PSD Maramureş Gabriel Zetea, ministrul Agriculturii Petre Daea şi senatorul PSD Liviu Pop a participat, joi, la o întâlnire cu simpatizanţii din Sighetu Marmaţiei.

Aceasta a vorbit despre faptul că Guvernul pe care l-a condus a fost ” un guvern de suflet pentru România”.

Apoi, Dăncilă a făcut referire la trecerea moţiunii de cenzură şi la înlocuirea unor oameni cu alţi oameni, a Guvernului său cu Guvernul Orban. În discurs, însă, a încurcat numele premierului desemnat, Ludovic Orban, cu cel al premierului Ungariei, Viktor Orban.

”A trecut o moţiune, vine un alt guvern. (…) Nu ne-am gândit la înlocirea unor oameni cu alţi oameni, nu ne-am gândit la înlocuirea primului ministru Viorica Dăncilă cu Viktor Orban (premierul Ungariei- n.r)…cu înlocuirea lui Ludvic Orban. Asemănarea…, dar total diferiţi ca şi implicare”, a spus Dăncilă.

Momentul în care Viorica Dăncilă încurcă numele celor doi este, în transmisiunea făcută chiar de către Partidul Social Democrat, imediat după minutul 6 al înregistrării. 

Nu este prima dată când Viorica Dăncilă face astfel de gafe. 

În iunie 2018, Viorica Dăncilă a uitat numele omologului său eston, Jüri Ratas, în cadrul conferinţei de presă comune susţinută la Constanţa, după inaugurarea primului zbor dintre Tallinn şi Constanţa. 

În iulie 2018, Viorica Dăncilă a confundat capitala Muntenegrului cu capitala provinciei Kosovo, în timpul unei conferinţe de presă comune cu omologul muntenegrean.