Viorica Dăncilă: O parte din cei care au semnat moţiunea mă aştept să se răzgândească la vot

Premierul Viorica Dăncilă este convinsă că moțiunea de cenzură nu va trece. Şefa PSD se așteaptă ca parlamentari din arcul puterii care au semnat moțiunea de cenzură să se răzgândească la vot.

07 oct. 2019, 10:12
Viorica Dăncilă: O parte din cei care au semnat moţiunea mă aştept să se răzgândească la vot

”O parte din cei care au semnat moțiunea mă aștept să răzgândească la vot. Cred că așteptările unora au fost altele. Au văzut că președintele României și-a propus, alături de PNL, să treacă această moțiune, dar în momentul în care faci asta doar din rațiuni electorale, doar pentru că este campanie electorală (…) Cred că mulți se vor răzgândi pentru că după vot ajung în colegiile lor și vor da ochii cu primarii, cu cei din conducerea locală. Nimeni nu a ajuns parlamentar pe cont propriu, iar primarii când vor vedea că nu mai vin banii îi vor întreba de ce au făcut asta, ce aduce bun.

Am văzut că partidele de opoziție vor alegeri anticipate, iar dacă pică acest Guvern, așa cum susțin președintele și PNL, putem merge și la anticipate, dar vă spun că nimeni nu vrea să demisioneze. Acestea sunt doar declarații politice, nici cei de la PNL nu vor demisiona, nici cei de la PSD.”, a spus Viorica Dăncilă, la Adevărul Live.