Viorica Dăncilă (OFSD): Discutăm despre ce putem face ca viaţa femeilor din România să se schimbe în bine

Principalele teme de dezbatere ale Școlii de Vară a femeilor din PSD privesc îmbunătățirea vieții femeilor din România. In zilele urmatoare, acestea vor lansa si o serie de propuneri concrete pentru perioada ce vine.

26 aug. 2016, 15:58
Viorica Dăncilă (OFSD): Discutăm despre ce putem face ca viaţa femeilor din România să se schimbe în bine

Președinta Organizației Femeilor Social Democrate, Viorica Dăncilă, a vorbit despre desfășurarea primei zile a reuniunii OFSD, organizată în perioada 25-28 August .

„Prima zi a Școlii Politice de Vară OFSD a fost pe cât de interesantă pe atât de intensă. Am vorbit despre rolul femeii în politică, ce an după an se dovedește tot mai important, dar mai ales am discutat despre ce ar trebui să facem ca viața femeilor din România să se schimbe în bine. Avem șansa de a ne face ascultate și, la fel de important, avem un partid și un președinte care susțin alături de noi lupta pentru îmbunătățirea condiției femeilor în societate. Sunt mândră de colegele mele care au obținut funcții în administrația locală și sunt sigură că vor face o treabă foarte bună. Noi, femeile, trebuie să continuăm să ne implicăm activ în viața publică din România, să continuăm să schimbăm lucrurile în bine pentru cetățenii acestei țări”, a afirmat Viorica Dăncilă, pe contul acesteia de pe o rețea de socializare.

De joi, 25 august, până duminică, 28 august, la Mamaia, are loc Școala Politică de vară a OFSD. Rezultate și concluzii privind alegerile locale, pregătirea alegerilor parlamentare, responsabilitatea femeilor care ocupă funcții în administrația publică locală, dinamica votului în România, Legea alegerilor generale, votul din Diaspora, perspective ale forței de muncă în condițiile Brexit, sunt doar o parte dintre temele discutate la acest eveniment.