Viorica Dăncilă: „Nu am nicio problemă. Cei care caută, să se uite la casele lui Iohannis sau la fondurile europene ale lui Barna”

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie, a fost prezentă joi seara în studioul România TV, fiind invitata lui Victor Ciutacu la emisiunea Punctul Culminant.

07 nov. 2019, 18:35
Viorica Dăncilă: „Nu am nicio problemă. Cei care caută, să se uite la casele lui Iohannis sau la fondurile europene ale lui Barna”

Viorica Dăncilă a început prin a critica nou instalatul guvern Orban. „Nici măcar nu au preluat toate ministerele şi au început cu greaua moştenire. Am văzut cum ministrul Agriculturii vrea să desfiinţeze Casa Agroalimentară Unirea… Partidul Naţional Liberal este un partid care nu ştie decât să taie„, a spus Viorica Dăncilă, la România TV.

Viorica Dăncilă l-a atacat şi pe contracandidatul ei la alegerile de duminică, Klaus Iohannis: „De ce preşedintele României s-a dus la ministerul de Interne, la instalarea ministrului, când peste doar câteva zile vom avea alegeri? Pentru a-i transmite un mesaj. „Eu te-am instalat, mie îmi eşti dator”, a fost mesajul„.

Citeşte şi Viorica Dăncilă îl provoacă din nou pe Klaus Iohannis: „Să îşi pună fustă dacă nu acceptă confruntarea unu la unu cu mine!”

Întrebată dacă are de ce să se teamă în cazul în care se va face plângere penală împotriva sa, Viorica Dăncilă a răspuns: „Eu nu mă tem, nu am nicio problemă. Cei care caută, să se uite la casele domnului Iohannis, la fondurile europene ale domnului Barna…„.

De ce a împărţit Iohannis România în „România liberală” şi ceilalţi români? Cei care simt galben sunt românii domnului Iohannis, cei care simţim roşu galben şi albastru suntem ceilalţi„, a mai spus Viorica Dăncilă.

Pe de altă parte, fostul premier s-a referit şi la trădările din rândurile PSD. „Noi nu am pierdut că au fost cei din opoziţie mai buni. Am pierdut pentru că am avut în interiorul nostru oameni uşor cumpărabili„, a mai spus premierul, referindu-se la alegerile europarlamentare, dar şi la vot care a dus la căderea guvernului său.