Viorica Dăncilă, precizări despre REFERENDUM. "Vorbim despre închisoarea pe viaţă sau castrarea chimică"

Publicat: Sâmbătă, 27 Iulie 2019 19:12 // Actualizat: Sâmbătă, 27 Iulie 2019 19:12 // Sursa: romaniatv.net

Viorica Dăncilă a venit, sâmbătă seara, cu unele precizări pe Facebook, spunând că este vorba despre analiza oportunităţii unui referendum pentru implementarea unor pedepse drastice pentru criminali, violatori şi pedofili, precum închisoarea pe viaţă sau castrarea chimică.

Viorica Dăncilă susţine că aceste măsuri au nevoie de o validare populară înainte de a fi aplicate.

"Deşi am rugat clasa politică să nu încerce să confişte această tragedie şi să o transforme în subiect de atac, acest apel la respect, maturitate şi compasiune nu a fost onorat. Stimaţi oameni politici, vorbim de analiza oportunităţii unui referendum pentru implementarea unor pedepse drastice pentru criminali, violatori şi pedofili, precum închisoarea pe viaţă sau castrarea chimică. Aceste măsuri au nevoie de o validare populară înainte de a fi aplicate. Nu vedeţi necesară o consultare publică pentru introducerea unor astfel de măsuri? Nu vi se pare normal să fie adoptate doar cu acordul cetăţenilor români?", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Viorica Dăncilă despre cazul Caracal: "Nimeni nu va scăpa nepedepsit". Premierul anunţă referendum pentru înăsprirea pedepselor

"Pe lângă referendum, vom acţiona şi în Parlament pentru modificări care vor viza corectarea deficienţelor legislative pe care grupul de lucru interinstituţional le va identifica", mai susţine premierul României.

"Vă rog pe toţi cei abilitaţi, indiferent de culoarea sau apartenenţa dumneavoastră politică, să ne concentrăm pe măsuri reale. Vreau să vă reamintesc că responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat o poartă întreaga clasă politică şi este strict datoria noastră să găsim soluţii", a mai afirmat Viorica Dăncilă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
castrare chimică închisoare pe viaţă referendum Viorica Dăncilă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8375
RON
09 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H