Viorica Dăncilă, prima declaraţie despre COPILUL ÎNFIAT. Cum s-a petrecut ADOPŢIA

Viorica Dăncilă a reacţionat după ce presa a dezvăluit, în ultimele zile, că băiatul ei, Victor Dăncilă, este înfiat.

22 ian. 2019, 19:43
Viorica Dăncilă, prima declaraţie despre COPILUL ÎNFIAT. Cum s-a petrecut ADOPŢIA

Viorica Dăncilă a mărturisit că decizia înfierii băiatului ei a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o în viață.

„M-am gândit mult dacă să vorbesc despre această mizerie. Și am hotărât că trebuie să vorbesc, pentru că mâine i se poate întampla oricui acest lucru și trebuie să existe cineva care să oprească aceste abordări. Vă vorbesc în calitate de mamă și nu îmi este deloc ușor. Cred că nimeni nu merită acest lucru. Absolut nimeni. Și vreau să spun că este pentru prima și ultima dată când abordez acest subiect”, a spus Viorica Dănicilă la Antena 3.

Viorica Dăncilă a anunțat că va notifica prin avocați orice publicație care va mai trata subiectul înfierii „într-un mod atât de josnic”.

Viorica Dăncilă: „În niciun caz nu o să îmi dau demisia. Acum am mai multă încredere în mine şi în echipa mea”

Premierul a mărturisit că nu credea că se va ajunge atât de departe cu acuzațiile: „Am vorbit cu fiul meu aseară și am hotărât împreună cu el să vorbesc despre acest aspect, pentru că dacă nu vorbeam acum sunt convinsă că ar fi continuat cu aceste lucruri urâte și încercau să inducă ideea că am încălcat legea, că am făcut ceva rău Eu am certitudinea că am făcut cel mai bun lucru din viața mea și dacă ar fi să întorc timpul aș face acest lucru din nou”

Viorica Dăncilă a mărturisit că se afla la serviciu în noaptea în care a aflat de existența copilului. O prietenă i-a povestit că există un bebeluș abandonat în spital.

„Nu-mi doream să înfiez un copil, așa cum s-a acreditat. Pe 4 ianuarie 1990 eram inginer stagiar. În noaptea de 4 ianuarie eram de serviciu – se făcea dispecerat. Trebuia să monitorizăm tot ce se întâmpla pe timpul nopții în toate secțiile de producție. Pe la 1-2 noaptea, îmi amintesc perfect, pentru că a fost o noapte importantă care a schimbat destinul familiei mele, vorbeam cu o prietenă care era centralistă. Îmi spunea că este puțin necăjită, că a vorbit cu omoloaga ei care lucrează la spital și că o femeie a abandonat un copil și că acel copil plânge într-una. Și că dimineață se va duce să vadă acel copil. M-a întrebat dacă vreau să merg și eu și am spus da. Nu eram foarte convinsă”, a povestit Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă spune că deși era obosită după tura de noapte s-a ținut de cuvânt și a mers la spital.