Viorica Dăncilă, răspuns dur pentru un europarlamentar de la Bruxelles: Putem să o comparăm cu Monica Macovei

Premierul Viorica Dăncilă, prezentă duminică seara, în studioul România TV, a venit cu o replică dură la afirmaţiile făcute de un oficial de la Bruxelles cu privire la Legile Justiţiei şi la cererea de revocare a Laurei Codruţa Kovesi.

25 feb. 2018, 19:52
Viorica Dăncilă, răspuns dur pentru un europarlamentar de la Bruxelles: Putem să o comparăm cu Monica Macovei

Viorica Dăncilă a declarat la România TV că eurodeputata socialistă portugheză Ana Gomes a avut declaraţii neinspirate când a spus că raportul lui Tudorel Toader e un pretext pentru a respinge anticorupţia. Mai mult, premierul României a comparat-o pe Ana Gomes cu Monica Macovei, pentru modul în care îşi defăimează ţara.

Citeşte şi Viorica Dăncilă promite: 350 km de autostradă şi 27 de avioane noi pentru Tarom. Când va fi gata metroul Drumul Taberei

După părerea mea e o declaraţie total neinspirată. Doamnei Ana Gomes, chiar Portugalia a vrut să îi retragă imunitatea pentru defăimarea propriei ţări. Cred că putem să o asemănăm cu doamna Monica Macovei. E membră a fundaţiei Friends of Europe, patronată de domnul Soros, deci nu e în necunoştinţă de cauză a ceea ce vrea să inducă în România.

Citeşte şi Viorica Dăncilă: Nu-mi permit să-i dau sfaturi lui Klaus Iohannis, dar trebuie să citească cu mare atenţie raportul lui Tudorel Toader

Consider că şi-a depăşit atribuţiile de europarlamentar. Am discutat la Bruxelles cu oficialii europeni despre legile justiţiei şi i-am rugat să luăm legătura când e nevoie. Au fost întru totul de acord. Această privire la general nu e corectă. Inclusiv doamna Ana Gomes nu spune ce e incorect şi ce nu se poate aplica. Sunt intenţiile unui om care vrea să iasă în evidenţă„, a declarat Viorica Dăncilă la România TV.