Viorica Dăncilă, replică pentru Iohannis: Culmea ipocriziei, Klaus Iohannis calcă în picioare legea fundamentală

Viorica Dăncilă răspunde atacului preşedintelui Iohannis şi afirmă căşeful statului a fost informat despre nominalizarea lui Dan Nica pentriu postul de comisar european. La rândul ei, şi Viorica Dăncilă îl acuză pe şeful statului de ipocrizie. 

02 oct. 2019, 13:14
Viorica Dăncilă, replică pentru Iohannis: Culmea ipocriziei, Klaus Iohannis calcă în picioare legea fundamentală

„Culmea ipocriziei este să ne vorbească președintele Iohannis despre încălcarea Constituției. Același Klaus Iohannis care calcă în picioare legea fundamentală a țării refuzând să numească miniștrii interimari și ignorând cu bună știință chiar și decizia Curții Constituționale.

Cât despre propunerea de comisar european, domnul Dan Nica, îi reamintesc președintelui că a fost informat despre această nominalizare la momentul la care i-a fost transmis și numele Rovanei Plumb. Cel mai probabil, președintele a fost prins cu activitatea de campanie și a omis această informare”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Klaus Iohannis a dat un mesaj dur după ce premierul Viorica Dăncilă a refuzat invitaţia la Cotroceni, pentru consultări pe tema comisarului european din partea României. Şeful statului îl acuză pe premier că afectează credibilitatea României prin numirile pe care le înaintează pentru postul de comisar european din partea României.