Viorica Dăncilă se vede deja pe scaunul de la Cotroceni: „Şansele de a ajunge preşedinte sunt foarte mari”

Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidențiale, a afirmat declarat vineri, la Satu Mare, că şansele de a ajunge preşedinte "sunt foarte mari".

25 oct. 2019, 08:44
Viorica Dăncilă se vede deja pe scaunul de la Cotroceni: „Şansele de a ajunge preşedinte sunt foarte mari”

„Cred că şansele sunt foarte mari, pentru că eu chiar cred în oameni şi chiar cred în poporul român şi cred că această ţară merită mult mai mult din partea preşedintelui României. În primul rând merită un preşedinte care să-i unească pe români şi nu să-i dezbine, merită un preşedinte care să fie în mijlocul românilor şi nu să-şi aducă aminte de ei din cinci în cinci ani, când vin alegerile”, a declarat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă, ministrul Apărării, Gabriel Leş şi ministrul Agriculturii, Petre Daea se află în Satu Mare.

Un sondaj CURS de tip omnibus ne arată care este tendința pentru primul tur al alegerilor prezidențiale din 10 noiembrie. Conform sondajului, cea mai importantă scădere o are Dan Barna, candidatul USR-PLUS, ca urmare a scandalului provocat de ancheta Rise Project. Un sondaj Sociopol are cifre comparabile.

Conform sondajului CURS, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, Klaus Iohannis ar obține 37%. De asemenea, prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, ar intra în turul II cu 20%.

SONDAJ PREZIDENŢIALE 2019: Surpriză uriaşă, Dan Barna s-a prăbuşit, Viorica Dăncilă merge spre finală cu Klaus Iohannis