Viorica Dăncilă va participa la recepţia oferită la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale Tăriceanu şi Dragnea vor absenta

Premierul Viorica Dăncilă va participa, vineri seară, la recepţia oferită la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale a României, anunţă Guvernul.

30 nov. 2018, 11:34
Viorica Dăncilă va participa la recepţia oferită la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naţionale Tăriceanu şi Dragnea vor absenta

Potrivit programului anunţat de Guvern, premierul Viorica Dăncilă va participa, vineri, de la ora 18.00, la recepţia oferită cu prilejul Zilei Naţionale a României la Palatul Cotroceni.

Recepţia va avea loc în Sala Unirii. Luni, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în urma şedinţei BPN al partidului, că nu va fi prezent la recepţia de la Cotroceni organizată de Ziua Naţională a României. El nu a ştiut să le răspundă jurnaliştilor nici unde va participa la ceremonii, afirmând că speră să nu fie bolnav în această zi. Ulterior, reprezentanţi ai Camerei Deputaţilor au trnsmis că medicul i-a recomandat acestuia să evite frigul.

La rândul său, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marţi că nu va merge la recepţia de la Palatul Cotroceni dedicată Zilei Naţionale. „Nu am stabilit programul pentru 1 Decembrie. La recepţie vă spun clar că nu merg”, a precizat Tăriceanu.


loading...