Viral pe internet: Un PONEI i-a furat mişcările lui Michael Jackson VIDEO

Un nou video viral amuză internetul. Un ponei foloseşte aceleaşi mişcări care l-au făcut celebru pe Michael Jackson, în timpul dansului "moonwalk". Clipul a fost vizionat de sute de mii de oameni, în mai puţin de 24 de ore de la postare.

02 mart. 2013, 19:55
Viral pe internet: Un PONEI i-a furat mişcările lui Michael Jackson VIDEO

Filmarea a fost postată de o companie de telefonie mobilă din Marea Britanie, în cursul zilei de joi. Ea a devenit în scurt timp viral, ajungând la 350.000 de vizualizări în mai puţin de două zile. Firma a demarat o nouă campanie de marketing, care a coincis cu lansare un filmului viral pe Youtube.

Citeşte şi O morsă grăsună dansează pe muzica lui Michael Jackson VIDEO

Utilizatorii au asemănat mişcările animalului cu dansul care l-a făcut celebru pe Michael Jackson. Imaginile îl arată pe micul cabalin cum dansează în apropierea altor animale. Inedit este faptul că pe pagina de Youtube a companiei de telefoane există o aplicaţie prin care oricine îşi poate crea un ponei vedetă.

Citeşte şi Doi ponei fac reclame la pulovere FOTO

Reclama a fost filmată în regiunea britanică Shetlands, folosindu-se mai multe efecte pe calculator. Cu toate acestea, iniţial, majoritatea utilizatorilor cred că este vorba despre un animal real. Cu o privire amuzantă, dansând pe muzica lui Rod Stewart, acest ponei a fost reţeta perfectă pentru un viral de succes.

Citeşte şi O zebră falsă a încercat să evadeze de la Zoo Tokyo VIDEO