VIRAL spectaculos: cum celebrează Hagi și Popescu Sfântul Gheorghe. Cele două legende ale fotbalului, surprinse într-un moment inedit (FOTO)

FOTO VIRAL: De Sfântul Gheorghe, cele două mari legende ale fotbalului românesc, Gică Hagi și Gică Popescu, petrec împreună. Imaginea postată de curând în social media s-a viralizat rapid. 

23 apr. 2023, 17:19
VIRAL spectaculos: cum celebrează Hagi și Popescu Sfântul Gheorghe. Cele două legende ale fotbalului, surprinse într-un moment inedit (FOTO)

De Sfântul Gheorghe, jucătorii care de-a lungul timpului au îmbrăcat tricourile celor de la Real Madrid, Barcelona și Galatasaray și au scris istorie sub steagul tricolor, au sărbătorit împreună, la curte, alături de familie.

Gică Popescu este cel care a postat o imagine cu bunul prieten, cumnatul, colaboratorul de la Farul și totodată, fostul coechipier.

Cei doi mari sportivi retrași din activitate s-au pozat cu un pahar de vin roșu în mână, din curtea casei. Ambii zâmbesc, semn că se bucură din plin de această zi specială.

Gică Popescu a postat imaginea însoțită de următorul mesaj:

„Gheorghe la pătrat…

La multi ani tuturor sărbătoriților !

Vă îmbrățișăm! 🤗”.

Internauții și-au exprimat aprecierea și le-au urat gânduri bune în secțiunea de comentarii. „#RESPECT”, au reacționat alții.

Vezi AICI postarea și comentariile.

 

Gică Hagi, aproape de un nou succes istoric

 

Gică Hagi are și mai multe motive de bucurie în 2023. Cu cinci etape înainte de finalul campionatului, echipa sa, Farul Constanța, este aproape de a câștiga cel de-al doilea titlu în Liga I, după 5 ani în care CFR a făcut legea.

În weekend, Farul chiar a învins gruparea ardeleană, cu 1-0. Acum, constănțenii se află pe primul loc după cinci etape, cu 42 de puncte. CFR e pe a doua poziție, cu 38 de puncte, iar FCSB, cu un meci mai puțin, e pe locul al treilea, cu 37 de puncte.

Rămâne de văzut dacă Farul va reuși să se mențină în vârf. Ultimul meci din actuala stagiune îl are chiar cu CFR, în deplasare.