VIRALUL ZILEI: Un elev cere ca şcolile din judeţul lui să fie închise, vezi ce răspuns a primit de la ISU

Situație amuzantă în Gorj, unde un elev de 14 ani le-a cerut ofițerilor ISU să închidă școlile și în județul lui. Cei de la ISU i-au răspuns băiatului, explicându-i, printre altele, cât de importantă este educația pe care o primește la școală, dar și că decizia de închidere a unităților de învățământ nu le aparține.

27 feb. 2018, 11:18
VIRALUL ZILEI: Un elev cere ca şcolile din judeţul lui să fie închise, vezi ce răspuns a primit de la ISU

„Educaţia este cea mai puternică armă care îţi poate aduce realizări în viaţă! Aseară, în jurul orei 22:20, am fost abordat de către un tânăr domn de vreo 14 anişori, care după modul de adresare „Domne” este foarte pasionat de operele şi stilul lui I.L. Caragiale. Tânărul îşi manifesta nemulţumirea faţă de faptul că nu s-a luat măsura închiderii unităţii şcolare unde este „nevoit” să înveţe. Nu pentru că s-ar fi impus acest lucru, dar cum „alţi” să se ducă la şcoală şi alţii nu? S-a convins într-un final că acest lucru îl avantajează pentru că nu o să mai fie nevoit să recupereze materia pe care ar fi pierdut-o în cazul închiderii unităţii şcolare şi că va avea astfel un avantaj în faţa copiilor care chiar sunt nevoiţi să stea acasă din cauza vremii.

Noi le transmitem tuturor copiilor şi părinţilor deopotrivă, că atât pentru instituţia noastră cât şi pentru celelalte instituţii cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă, siguranţa copiilor este prioritară, dar nu şi atunci când vine vorba despre lucrările de control pe care trebuie să le susţină la şcoală!”, au scris pe Facebook cei de la ISU Gorj.