Virgil Ianțu a dezvăluit că nu se poate căsători cu partenera sa după 15 ani de relație: „Preotul a zis că nu poate să ne facă cununia”

Virgil Ianțu a dezvăluit motivul pentru care nu poate să se căsătorească cu partenera sa, Roxana Alexandru, după 15 ani de relație, deși își dorește foarte mult să facă cununia.

13 mai 2021, 17:29
Virgil Ianțu a dezvăluit că nu se poate căsători cu partenera sa după 15 ani de relație: „Preotul a zis că nu poate să ne facă cununia”

Virgil Ianțu a dezvăluit în sfârșit motivul pentru care nu se poate căsători cu partenera Roxana Alexandru după 15 ani de relație, deși cei cei doi își doresc foarte mult să-și oficieze dragostea în fața lui Dumnezeu.

Se pare că îndragitul prezentator TV nu crede în cununiile civile, astfel că în lipsa unui act de la primărie, nici preoții nu au voie din punct de vedere legal să oficieze căsătoria.

Virgil și Roxana se declară suflete pereche și au împreună și o fiică pe nume Yasmina. Omul de televiziune a cerut-o în căsătorie pe cea care i-a adus pe lume un copil, la scurt timp după nașterea fiicei lor, iar iubita sa a acceptat încântată.

„Ea știe, mâna e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani”, a declarat Virgil Ianțu, conform Click.

Virgil Ianțu: „Mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu”

Cu toate acestea Virgil Ianțu nu crede în căsătoria cu acte, la Starea Civilă, de aceea și-ar dori foarte mult să facă o cununie religioasă, însă până acum a fost refuzat de preoți tocmai din cauza acestui motiv.

„S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta. Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel, pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Nu vreau să stau după acte”, a mai adăugat vedeta TV.