Virgil Musta dezvăluie patologia cea mai afectată de COVID-19

Virgil Musta, şef de secţie la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, a declarat că din experiența internărilor de până acum a pacienților cu COVID-19, cei mai afectați de noul coronavirus au fost diabeticii.

14 apr. 2020, 17:15
Virgil Musta dezvăluie patologia cea mai afectată de COVID-19

Virgil Musta este medicul care a vindecat cei mai mulţi pacienţi infectaţi ci coronavirus.

Cine este medicul care a vindecat cei mai mulţi români infectaţi cu coronavirus. Acesta este tratamentul pe care l-a folosit

„Avem multi pacienti cu diabet care evolueaza sever (…) Din experienta noastra, diabetul, care se asociaza cu obezitatea, este de departe patologia cea mai afectata. Pe urma cu boli cardiovasculare sunt iar cei care ocupa locurile de pe Terapia Intensivă”, a declarat Virgil Musta.

Doctorul de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” a spus cum i-a tratat pe cei care s-au vindecat pe pacienţii infectaţi cu coronavirus.

„Am dat o tabletă care e o combinație de două antivirale. În urma terapiei, în 2-3 zile, toți pacienții au înregistrat teste negative. Prin medicația pe care o dăm, noi sterilizăm gâtul și scaunul. Tratamentul este oral, e o tabletă pe zi care se ia. Nu trebuie să ne culcăm pe lauri, trebuie să fim foarte precauți”, a spus doctoral Virgil Musta.