Viscolul a făcut din nou ravagii la Tulcea. Zeci de maşini au rămas blocate în nămeţi

Aproximativ 50 de maşini au rămas blocate vineri noapte în zăpadă, pe drumul care leagă Tulcea de Galaţi. Şoferii nu au mai putut înainta şi au sunat de urgenaţă la 112. Vremea va face în continua probleme, meteorologii avertizează că după viscolul de cod roșu și valul de ger, avem de-a face cu poleiul și cu ploaia înghețată.

03 ian. 2015, 07:11
Viscolul a făcut din nou ravagii la Tulcea. Zeci de maşini au rămas blocate în nămeţi

Pe drumul E87, care leagă municipiile Tulcea şi Galaţi, aproximativ 50 de maşini au rămas blocate vineri noapte, din cauza viscolului puternic. Zăpada a fost adusă pe carosabil, formându-se astfel un dop, astfel că autoturismele nu au mai putut înainta.

Potrivit România TV, aproximativ 100 de oameni au fost afectaţi de această situaţie. Şoferii au sunat disperaţi la 112, la faţa locului intervenind mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi de la Drumurile Naţionale, şoseaua fiind deblocată în aproximativ două ore.

Vremea creează în continuare probleme după viscolul şi gerul năprasnic din ultimele zile. Meteorologii au emis cod galbend e polei pentru mai multe zone din ţară, iar şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza şi să păstreze distanţa faţă de autovehiculul din faţă.

Citeşte şi COD GALBEN de precipitaţii mixte, polei şi vânt. Vezi zonele vizate