Visul copilăriei fericite americane prinde la români. Vezi cât costă o noapte în căsuţa din copac

Visul copilăriei fericite americane poate fi trăit acum şi de adulţii din România. În ţară există două complexuri hoteliere care oferă cazare în căsuţe în copaci. Un complex turistic este deja funcţional, în Predeal, iar celălalt urmează să fie deschis publicului în scurt timp lângă Bucureşti. Acest tip de turism pare să prindă în România. Cele câteva căsuţe sunt rezervate cu multe luni înainte.

24 aug. 2013, 05:38

Nu există copilărie fericită fără căsuţă în copac, cel puţin asta reiese din filmele americane. Nişte români s-au gândit să exploateze financiar această temă şi au pus pe roate afaceri cu vacanţe în căsuţe în copaci. Un astfel de complex turisitic, unde cazarea se poate face în căsuţe în copac, este complexul Harmonie din Predeal. Complexul oferă doar două căsuţe în copaci, turiştii beneficiind în aceste spaţii de tot confortul.

„Fiecare căsuţă beneficiază de un design unic, cu un spaţiu aerisit atât în interior, cât şi în exterior, beneficiind de tot confortul, foarte intime, romantice”, informează complexul Harmonie pe site-ul propriu.

Rezervare de pe un an pe altul

Acest gen de turism pare să prindă la turişti. „Noi încă nu am început să oferim spre închiriere căsuţele. Încă nu sunt gata, nu sunt conectate la reţeau de apă şi cea de curent. În aproximativ două săptămâni o să începem să le închiriem, dar clienţii au început deja să sune pentru a face rezervări”, a spus pentru ROMÂNIATV.NET, un reprezentant al complexului Edenland, situat în Baloteşti. În complexul Edenland vor fi disponibile ddeocamdată trei căsuţe în copac.

Cum numărul locurilor de cazare e mic rezervările se fac cu mult timp înainte, uneori chiar de pe un an pe altul.

„În timpul săptămânii avem liber după luna octombrie. Dacă doriţi să veniţi în weekend o puteţi face în 2014, întrucât în acest an, în fiecare weekend fiecare căsuţă este rezervată”, a spus un reprezentant al complexului Harmonie, pentru ROMÂNIATV.NET.

Cât costă închirierea căsuţei în copac

O noapte de cazare într-una din cele două căsuţe din copac ale complexului Harmonie costă 380 de lei pentru două persoane, fără masă. Dacă turişti închiriază pentru două nopţi căsuţa preţul total scade la 650 de lei, iar dacă turiştii optează pentru trei nopţi de cazare plătesc în total 880 de lei.