Visul oricărui pescar: Nu au folosit undiţe, dar barca s-a umplut de peşte pe nesimţite VIDEO

Un clip inedit a uimit internauţii pasionaţi de pescuit. Astfel, o plimbare cu o barcă cu motor pe râul Illinois din America se poate termina cu o captură de zeci de crapi argintii. Peşti sar din apă şi de multe ori ajung în barcă.  

14 mai 2014, 08:46
Visul oricărui pescar: Nu au folosit undiţe, dar barca s-a umplut de peşte pe nesimţite VIDEO

Acest râu pare să fie locul în care este nevoie de o plasă pentru fluturi şi nu o undiţă. Clipul a ajuns viral pe internet, mulţi oameni fiind uimiţi de numărul impresionant de peşti care ies la suprafaţă. Cu toate acestea, explicaţia este simplă: zgomotul motorului provoacă o serie de unde sonore la care crapii argintii sunt foarte sensibili. Astfel, peştii ajung să se sperie, simt că sunt în pericul apă ţi încep să sară haotic afară din râu, ajungând de multe ori direct în barcă. 

Citeşte şi Un pescar a murit după ce a agăţat cu acul undiţei reţeaua de înaltă tensiune

Imaginile de mai sus au devenit virale, fiind vizionate de milioane de oameni de la postarea pe internet. Inedit este faptul că Armata SUA a fost solicitată pentru construirea de baterii electrice care să emită unde sonore care să prevină invazia unor astfel de peşti în diferite lacuri.

Citeşte şi Bătaie pe PEŞTE după ce un baraj din Piteşti a fost secat: Localnicii au găsit ştiuci de un METRU VIDEO