VISURI LA CHEIE. Povestea Alexandrei, fetiţa de doar 12 ani părăsită de mamă. „Nu înţeleg ce a avut cu mine”

VISURI LA CHEIE. Ediția de miercuri, 27 noiembrie, a emisiunii Visuri la Cheie, prezintă povestea emoționantă a  Alexandrei, fetița pe care mama ei a părăsit-o fără regrete când avea doar 3 ani şi jumătate.

27 nov. 2019, 17:43
VISURI LA CHEIE. Povestea Alexandrei, fetiţa de doar 12 ani părăsită de mamă. „Nu înţeleg ce a avut cu mine”

VISURI LA CHEIE. Emisiunea Visuri la Cheie prezintă, miercuri, povestea impresionantă a familiei Dejica din Contanţa. Alexandra nu a fost dorită de mama sa și a trebuit să învețe lecțiile grele ale vieții de la o vârstă mult prea fragedă.

VISURI LA CHEIE. „Când mama m-a părăsit aveam 3 ani și jumătate. Pentru mine este mama, îi mulțumesc că m-a născut, dar nu cred că o mamă i–ar face așa ceva unui copil. Poate au fost neînțelegeri între ea și tata, dar eu nu înțeleg ce a avut cu mine”, spune Alexandra.

VISURI LA CHEIE. Micuţa a rămas cu tatăl ei, Ion, dar căminul ceor doi a fost o casă veche de 100 de ani făcută din chirpici. Între timp, Ion s-a apucat să-i ridice o casă fetei sale, singur, dar nu a reușit, din lipsa de materiale.

VISURI LA CHEIE. Ion are acum probleme de sănătate, iar în ajutorul său a venir echipa Visuri la Cheie. Specialiștii vor depune toate eforturile pentru a le amenaja casa visurilor sale.