VISURI LA CHEIE. Povestea INCREDIBILĂ a lui Raul Furdui! A trecut prin 27 de operaţii după ce s-a născut fără nas

VISURI LA CHEIE. Raul Furdui, un băiețel de 18 ani din Slobozia născut fără nas, a ajuns la emisiunea "Visuri la cheie". Toată familia lui a trecut prin mai multe încercări pentru a îl ajuta pe tânăr să trăiască.

30 oct. 2019, 18:55
VISURI LA CHEIE. Povestea INCREDIBILĂ a lui Raul Furdui! A trecut prin 27 de operaţii după ce s-a născut fără nas

VISURI LA CHEIE. Raul Furdui este un copil intelligent care se ține de școală, în ciuda unor probleme grave de sănătate. A suferit 27 de operații și încă nu a reușit să își reconstruiască nasul. Băiatul nu vede cu ochiul stâng și suferă de o miopie la ochiul drept.

VISURI LA CHEIE. Cum arată ACUM casa Isabelei, fetiţa abandonată de mamă şi crescută de bunicul de 80 de ani FOTO ŞI VIDEO

VISURI LA CHEIE. Dragoș Bucur i-a pregătit o surpriză uriaşă. Băiatul a fost dus să joace șah cu Principesa Margareta și Principele Radu, chiar la Palatul Elisabeta. Povestea poate fi urmărită în ziua de miercuri, 30 octombrie, de la ora 20:30, pe Pro TV.

VISURI LA CHEIE. Pe lângă povestea de viață impresionantă, familia lui Raul Furdui a avut nevoie de cei de la „Visuri la cheie” și pentru a-i ajtua să trăiască în condiții decente. Apartamentul vechi are multe probleme: un balcon șubred, care stă să cadă, o baie neîncălzită predispusă la mucegai și o instalație electrică îmbătrânită, iar pentru băiat este important să locuiască într-un mediu sigur și călduros.