Viteza l-a băgat în spital. Un şofer, în stare gravă după ce s-a răsturnat cu maşina VIDEO

Un accident rutier a avut loc miercuri noapte în sectorul 6 al Capitalei. Un şofer care conducea cu viteză prin cartierul Cotroceni a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în scuarul din mijlocul şoselei, iar apoi într-un autoturism parcat regulamentar. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar în stare gravă.

11 apr. 2013, 06:07
Viteza l-a băgat în spital. Un şofer, în stare gravă după ce s-a răsturnat cu maşina VIDEO

Tânărul de 25 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat în scuarul aflat în mijlocul şoselei, care nu este semnalizat. Martorii spun că circula cu viteză.

„Era o singură persoană în maşină. Avea viteză. Aici trebuie să se pună un semn, să se evite, ceva reflectorizant, că altfel se întâmplă cazuri din acestea mereu”, a spus un martor la accident.

Cel mai probabil, şoferul a derapat în curbă din cauza vitezei, nu a văzut scuarul din mijlocul şoselei, iar apoi a acroşat o altă maşină aflată în parcare. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea victimei din maşina avariată.

„Am fost solicitaţi să intervenim la un accident survenit între 2 autoturisme în urma căreia o persoană a rămas încarcerată. A fost nevoie de intervenţia noastrăpentru scoaterea acesteia. Victima va fi transferată la spital de către colegii de la SMURD. Persoana nu era conştientă” a spus reprezentantul ISU Bucureşti.

Tânărul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar din Capitală cu traumatism toracic.