Vitezomanul care a făcut prăpăd cu un bolid de lux, prins de poliţişti. Prietenii lui zac pe un pat de spital, unul e mort

Mandrilă Daniel, tânărul de 20 de ani care a provocat gravul accident rutier de duminică noapte, din cartierul Itcani, în urma căruia un tânăr a murit iar alţi 4 au fost răniţi, a fost găsit de politişti, luni după amiaza. Băiatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

20 dec. 2016, 12:04
Vitezomanul care a făcut prăpăd cu un bolid de lux, prins de poliţişti. Prietenii lui zac pe un pat de spital, unul e mort

Un tânăr de 20 de ani a provocat un grav accident de circulaţie în care un prieten şi-a pierdut viaţa, iar pe alţi trei i-a băgat în spital. Imediat după accident, baiatul a fugit de la faţa locului.

Acesta a fost dat in consemn la frontiera si s-a dispus darea sa in urmarire dupa ce a fugit de la locul accidentului. Ulterior, politistii au stabilit ca acesta locuieste fara forme legale in municipiul Suceava, strada Corneliu Coposu. La aceasta adresa a fost gasit de politisti tatal acestuia, care a relatat faptul ca fiul sau are o prietena ce locuieste in zona cartierului Burdujeni, fara sa precizeze numele.

In urma investigatiilor efectuate, politistii au identificat-o pe iubita acestuia, o tanara de 21 ani din Suceava. In zona de domiciliu a tinerei, la Burdujeni, s-au efectuat pande in urma carora a fost depistat Mandrila Daniel, care a fost condus la sediul Politiei Municipiului Suceava si s-a dispus retinerea suspectului pe o durata de 24 ore. El urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit informatiata.ro, tanarul nu detine permis insa conducea cu viteza un bolid de lux cu care s-a rasturnat de mai multe ori si a lovit o alta masina. Ranitii din accident, doi dintre ei inconstienti, au fost transportati la urgenta la Spitalul Judetean Suceava. Unul dintre ei, de numai 18 ani, a murit la cateva ore, altul, de 21 de ani, se zbate intre viata si moarte la Terapie Intensiva, fiind ventilat mecanic.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a numitilor: Pastru Robert, de 18 ani, din comuna Scheia, Casoschi George, de 20 ani, localnic, precum si usoara a numitilor Ciornei Nicolae de 21 ani, localnic si Mandrila Stefan, de 21 ani, din comuna Frumosu. Tinerii se intorceau la Suceava de la o petrecere din localitatae Cajvana si se pare ca au consumat toti 5 bauturi alcoolice.