VITORIA GUIMARAES – FCSB ONLINE. Gigi Becali, anunţ OFICIAL înainte de meciul anului

FCSB a suferit cea de-a cincea înfrângere în acest sezon al Ligii 1, 0-4 la Mediaș, cu Gaz Metan. Pentru roș-albaștri urmează returul cu Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Europa League, și duelul cu Viitorul.

26 aug. 2019, 09:53
VITORIA GUIMARAES – FCSB ONLINE. Gigi Becali, anunţ OFICIAL înainte de meciul anului

Gigi Becali a anunțat că primul obiectiv al echipei, care în acest moment se află pe locul 13 din 14 în Liga 1, este play-off-ul.

„Următorul obiectiv nu este să ne batem cu CFR, ci cu Botoşaniul. Ea este adversara noastră acum. Noi vrem joi calificare şi după aia ne liniştim. Nu mai e că odihnim jucătorii.

Asta e o afacere, eu trebuie să fac bani. Eu dacă bag bani în afacerea asta, trebuie să scot bani. Poate să spună cine vrea ce vrea. Eu le dau cu calificarea în cap. Dacă ai salariu mai mare, nu înseamnă că eşti mai bună. Hai să vedem acum următorul pas, Botoşaniul.

Campioni am fost, campioni vom fi până vom muri, Steaua Bucureşti. Gigi Becali şi cu asta basta! Ca să fim campioni trebuie să batem Botoşaniul de pe locul 6. Trebuie să baţi Botoşaniul, pentru că ne interesează play-off-ul. Pe CFR ai şansă să-i baţi de două ori în meci direct în play-off şi gata!”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Clasament pentru istorie! După primele 7 etape ale Ligii 1, FCSB și Dinamo sunt pe ultimele două locuri

Primele șapte etape ale acestui sezon au adus un scenariu la care nimeni nu ar fi avut curajul să se gândească. FCSB și Dinamo ocupă ultimele două locuri în clasamentul Ligii 1.

FCSB ocupă poziția a 13-a, la egalitate de puncte (4) cu Academica Clinceni, dar cu un golaveraj inferior echipei proaspăt promovată. Incredibil e și faptul că roș-albaștrii vin după o serie de cinci înfrângeri.

De partea cealaltă, Dinamo are doar trei puncte după primele șase meciuri disputate, fiind lanterna roșie a campionatului. Lucrurile se pot schimba însă după meciul de luni, cu Hermannstadt. În cazul în care câinii roșii se vor impune, vor urca vertiginos.