Viviana, soția lui Mirel Rădoi, a blocat strada cu un BMW de150.000 de euro lăsat pe avarii. A stat o oră la salon!

Viviana Rădoi, soția selecţionerului Mirel Rădoi, și-a luat o limuzină sportivă exclusivistă, un BMW Alpina B7 de 600 de cai putere care costă peste 150.000 de euro.

15 oct. 2021, 17:40
Viviana, soția lui Mirel Rădoi, a blocat strada cu un BMW de150.000 de euro lăsat pe avarii. A stat o oră la salon!

Viviana, soția lui Mirel Rădoi, a blocat strada cu un BMW lăsat pe avarii. Soția selecţionerului Mirel Rădoi și-a luat o limuzină sportivă exclusivistă, un BMW Alpina B7 de 600 de cai putere care costă peste 150.000 de euro.

Viviana, soția lui Mirel Rădoi, a blocat strada

Soţia lui Mirel Rădoi se respectă atât de mult, încât, uneori, graba o cam face să încalce legea la volan. Paparazzii SpyNews au surprins-o la o clinică de înfrumusețare de lux din Capitală, unde a petrecut mai bine de o oră. A parcat mașina fix în fața clinicii, în mijlocul străzii, pe avarii, dublând alte autoturisme și încurcând traficul. Nici când a terminat tratamentul nu s-a grăbit. Înainte de a ieși din clinică, Viviana Rădoi a mai stat câteva minute de vorbă cu domnișoara de la recepție, probabil, pentru o nouă programare. Apoi, s-a urcat tacticoasă în Alpina B7, o limuzină sportivă exclusivistă, derivată din BMW Seria 7!

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de la naţională

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat, în mod surprinzător, că nu va fi antrenorul echipei naţionale, indiferent dacă aceasta se va califica sau nu la barajul de accedere la Cupa Mondială din 2022. „Nu încerc să pun presiune pe conducerea federaţiei să vină cu un contract. Oricine, din luna noiembrie încolo, poate fi în faţa dumneavoastră, aşa că orice este posibil. Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să-şi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea, echipa naţională rămâne în continuare, să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a declarat Mirel Rădoi.