Viviana Sposub a arătat testul de sarcină: „Emoțiile de azi-dimineață”

Viviana Sposub a arătat testul de sarcină pe reţelele de socializare, cu câteva minute înainte să intre în emisiunea "Vorbeşte lumea", unde a revenit de curând. Ea şi George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de iubire şi se pare că îşi doresc să devină părinţi.

15 iun. 2021, 19:30
Viviana Sposub a arătat testul de sarcină: „Emoțiile de azi-dimineață”

Viviana Sposub a arătat testul de sarcină. Cu câteva minute bune înainte de prima ediție de la “Gașca Vorbește Lumea”, Viviana Sposub a realizat o înregistrare în care a dezvăluit că iubitul ei se află în platoul de la Pro TV și o susține enorm. Mai mult, cei doi s-au sărutat, după ce George Burcea și-a dat masca de protecție jos.

Citeşte şi: Bat clopotele de nuntă? Viviana Sposub și George Burcea s-ar putea căsători anul viitor

Viviana Sposub a arătat testul de sarcină

Bruneta a arătat un test de sarcină pe care îl avea în mâna dreaptă și l-a dus în zona feței. Înainte să publice video-ul pe IG Story, vedeta a notat următorul mesaj: “Emoțiile de azi-dimineață”.  Testul de sarcină pare a fi unul rapid, însă, până acum, niciunul dintre ei nu a comentat nimic.

Viviana Sposub are o relaţie cu George Burcea

Andreea Bălan o bârfeşte pe Viviana Sposub

Public, cântăreaţa nu şi-a exprimat niciodată opinia despre noua iubită a fostului soţ, dar, se pare că nu o are deloc la suflet, potrivit unei discuţii care a devenit virale pe Internet.

Aceasta este la curent cu toată activitatea de pe conturile fostului soț și a fostei co-prezentatoare de la Vorbește lumea și se uită la comentariile pe care aceștia le primesc. Astfel, a descoperit că una dintre admiratoare ei le-a lăsat comentarii siropoase lui George și Vivianei, lucru care a deranjat-o enorm pe artistă.

Jurata de la Te cunosc de undeva a purtat o discuţie cu una dintre fanele ei, iar tonul artistei nu a fost delic unul prietenos. I-a reproşat admiratoarei că o urmăreşte pe reţelele de socializare şi o apreciază pe Viviana Sposub.

Atacul suprem din partea cântăreței a fost către Viviana Sposub: „Nu poți să fii fana unei femei care nu e nici prezentatoare și care nu are efectiv nicio activitate!”.

Am crezut că ai probleme psihice. Șterge toate mesajele pe care le-ai lăsat vreodată paginilor lor.

Nu ai cum să mă iubești pe mine, dar să îl susții pe fostul soț, care m-a denigrat public și m-a terfelit în ultimul hal și totodată să fii fana unei femei care nu e nici artistă, nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate. Nu am înțeles deloc mesajele tale. Am crezut că ai probleme psihice. Îmi scriai aici și în același timp lăsai dincolo mesaje de iubire, admirație etc! Niciun fan de-al meu nu a făcut asta. 

Te rog frumos să le dai block și să nu mai postezi niciun mesaj dacă vrei ca eu să îți văd postările și story-urile. Un adevărat fan niciodată nu susține oamenii care îl terfelesc – Oamenii care își terfelescu idolul am vrut să spun. Și tu trebuia să știi asta și să nu văd mesaje de pe acest cont acolo.

Atunci șterge toate mesajele pe care le-ai lăsat vreodată paginilor lor.”, sunt mesajele pe care Andreea Bălan i le-a lăsat unei admiratoare, potrivit Actualitate.net.