Viviana Sposub a tras o sperietură soră cu moartea. Ce a pățit vedeta când a ieșit la masă: „Am început să țip”

Viviana Sposub a tras o sperietură soră cu moartea. Vedeta este foarte activă pe rețelele sociale, astfel, fanii sunt curent cu aproape tot ceea ce face zi de zi. Ei bine, de această dată, le-a povestit internauților o întâmplare nu tocmai fericită, care a panicat-o foarte tare.

25 iul. 2023, 22:45
Viviana Sposub a tras o sperietură soră cu moartea. Ce a pățit vedeta când a ieșit la masă: „Am început să țip”
Viviana Sposub a tras o sperietură soră cu moartea

Viviana Sposub a tras o sperietură soră cu moartea. Fosta iubită a lui George Burcea le-a povestit urmăritorilor săi că s-a panicat foarte tare în momentul în care a mers să mănânce la o terasă. Mai exact, la scurt timp după ce a terminat de mâncat, o pisică mare a căzut pe ea, dintr-un copac aflat în apropiere.

Citește și: „Viviana Sposub s-a îndrăgostit”. S-a aflat adevăratul motiv pentru care prezentatoarea tv și George Burcea s-au despărțit

Viviana Sposub a tras o sperietură soră cu moartea

Tocmai am ajuns acasă, am fost prin cartier să mănânc ceva, singură. Deși am anxietatea asta când ies de una singură la masă. Mi se pare că se uită toată lumea la mine, de data asta am zis ce poate să fie atât de penibil că stau singură la masă și mănânc. Stați să vedeți. M-am gândit să aleg o terasă mai retrasă, unde să nu fie mulți oameni. Am ajuns acolo, era full.

Pe lângă faptul că a durat o oră jumate să vină mâncarea, timp în care am stat singură. Acum ajungem la partea interesantă. După ce am terminat de mâncat, stăteam eu liniștită și mă uitam pe telefon, scriam niște mesaje, iar din copacul de lângă masa mea, a căzut pe mine o pisică. O pisică mare, grea!

Vă dați seama că am început să țip. Au început câinii să latre, toată lumea s-a întors să vadă ceea ce s-a întâmplat, s-au ridicat. (…) Vă dați seama ce pisică mare era și de unde a căzut. Am avut o criză de râs și nu puteam să mă opresc, am cerut mâncarea la pachet și am plecat. Asta a fost experiența mea la terasă. Sunt teafără, sunt doar puțin ciufulită…„, a povestit Viviana Sposub, pe rețelele sociale.