Viviana Sposub, în culmea fericirii. S-a etalat cu inelul pe deget, iar fanii i-au pus o sumedenie de întrebări. ”V-ați logodit? Bravo!”

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea mondenă din România. Recent, au decis să își acorde o nouă șansă, după o perioadă în care au fost separați. Vestea i-a încântat pe numeroșii lor urmăritori, care nu au ezitat să le transmită felicitări și urări de bine, mai ales că frumoasa șatenă a postat și un inel misterios, care nu a putut trece neobservat de către internauți.

21 ian. 2024, 09:36

Viviana Sposub a postat mai multe fotografii din America, acolo unde se știe deja că este însoțită de către partenerul său.

Citește și VIDEO| Împăcarea anului în showbiz-ul românesc! George Burcea și Viviana Sposub sunt din nou împreună. Prezentatoarea TV a fugit după el în America

Ei bine, în imaginile respective se observă cu ușurință că fosta prezentatoare TV poartă pe deget un inel spectaculos.

Astfel, la scurt timp după ce a făcut publice fotografiile, o avalanșă de mesaje au apărut pe contul ei de Instagram.

Se pare că majoritatea fanilor care au apreciat postarea au ținut să-i transmită felicitări vedetei și nu s-au abținut să nu o întrebe dacă a fost cerută în căsătorie.

De câteva luni, Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat, după ce în vara anului trecut au anunțat oficial despărțirea. Au trecut peste neînțelegeri și au decisă își mai dea o șansă, iar acum își trăiesc iubirea departe de România, în America.

”V-ați logodit?”

Acolo, artistul e preocupat de viața lui profesională, de cariera în actorie. Are timp însă să creeze și conținut pentru rețelele de socializare alături de Viviana Sposub, care acum a atras atenția cu cele mai recente imagini postate pe Instagram, din Los Angeles.

Nu impresionează cu vreo rochie deosebită sau cu vreo altă ținută, ci cu bijuteria pe care o are pe deget.

Viviana Sposub s-a pozat cu un inel impresionant, deosebit. În dreptul fotografiilor postate pe Instagram, din Los Angeles, ea a scris: „Tare mult îmi place aici”.

Vezi și George Burcea și Viviana Sposub, din nou împreună! Semnele care arată că marea împăcare s-a produs

Imaginile au stârnit rapid curiozitatea fanilor, care au întrebat-o imediat dacă inelul e de la George Burcea, dacă s-au și logodit.

„Și tu faci parte din frumusețea peisajului, ești senzație de frumoasă!”, „Este de la George?”, „V-ați logodit?”, „Bravo! Mă bucur pentru voi”, „Ești foarte frumoasă”, sunt câteva dintre mesajele primite de Viviana Sposub pe Instagram, mesaje la care vedeta nu a răspuns până acum.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub)