Viviana Sposub, reacţie incredibilă când a fost întrebată cum se înţelege cu Andreea Bălan şi fetiţele lui Burcea

Viviana Sposub a lămurit pe toată lumea cum se înţelege cu Andreea Bălan şi cu fetiţele pe care artista le are cu George Burcea.

03 nov. 2021, 12:52
Viviana Sposub, reacţie incredibilă când a fost întrebată cum se înţelege cu Andreea Bălan şi fetiţele lui Burcea

Una dintre cele mai incomode întrebări la care Viviana Sposub a dat răspuns a fost „Este relația dintre tine și George afectată de fosta lui soție? Cum te simți?”.

Concurenta de la Bravo ai Stil a mărturisit că nu e prea uşor să facă faţă atacurilor din toate părţile.

„Am ales și o întrebare mai sensibilă, pentru că se tot perindă astfel de curiozități în această secțiune. Este destul de dificil, recunosc… Nu o să mă mai ascund după deget. Nu voi intra în detalii deocamdată, dar tot ce pot să zic este că relația dintre mine și George este una foarte puternică, indestructibilă și consider că merită orice sacrificiu. Nu știam că viața mea va fi așa, dar acesta e farmecul. Te îndrăgostești atunci când te aștepți mai puțin și de o persoană la care nu te-ai fi gândit. În final contează să fii fericit”, a spus Viviana Sposub.

Viviana a povestit şi cum a fost prima întâlnire cu fetiţele Andreei Bălan şi ale lui George Burcea, micuţele Ella şi Clara. Cu toate că Andreea Bălan a spus că nu vrea ca micuţele ei se cunoască vreo iubită a tatălui lor, George le-a prezentat-o pe Viviana.

„Pe Ella și Clara le-am cunoscut în urmă cu jumătate de an, face to face, dar obișnuiam să mai vorbesc cu ele pe video. A fost o întâlnire foarte emoționantă. A decurs totul extraordinar. Ne înțelegem de minune și în fiecare weekend în care fetele sunt la noi încercăm, eu și George, pe cât posibil să profităm de fiecare secundă să dansăm, să ne jucăm, să ne distrăm, să facem tot felul de activități. Apropo, fetele îmi spun Vavi. E un sentiment extraordinar și nu m-aș fi gândit că voi avea o relație în care partenerul are copii, dar iată că s-a întâmplat. Mă bucură tot ce se întâmplă”, a mai spus Viviana Sposub.

Viviana a spus că îşi doreşte şi ea copii, dar că nu în perioada următoare. „Da, îmi doresc copii și sper să se întâmple. Deocamdată nu este momentul, dar abia aștept să fiu mamă”, a spus aceasta.

Întrebată cum se înţelege cu Andreea Bălan, Viviana a dat un răspuns elegant, fără să intre în detalii. „Un simplu search pe Google îți poate răspunde la această întrebare”.

Prezentatoarea tv a mărturisit că, înainte să-l cunoască pe George Burcea, avea o părere foarte proastă despre el, bazată pe toate articolele citite despre actor din presă. „Eu când l-am cunoscut pe George la Ferma, fix în ziua în care au început filmările, eu aveam cea mai proastă părere despre el, pentru că citisem tot ce se scria în presă. Auzisem tot felul de lucruri mai puțin fericite despre el și cunoscându-l mi-am dat seama cât de tare m-am înșelat. De asta m-am și îndrăgostit de el, ca să vă zic adevărul. Este un om extraordinar și ceea ce știam despre el nu era adevărat”, a încheiat Viviana.