Viviana Sposub se confruntă cu probleme de sănătate după despărțirea de George Burcea: „Durerea s-a agravat. Am crezut că o să treacă de la sine”

După despărțirea de George Burcea, Viviana Sposub se confruntă cu probleme de sănătate. Chiar dacă a crezut că vor trece de la sine, lucrurile s-au agravat.

24 aug. 2023, 18:29
Viviana Sposub se confruntă cu probleme de sănătate după despărțirea de George Burcea: „Durerea s-a agravat. Am crezut că o să treacă de la sine”
Viviana Sposub, probleme de sănătate după despărțirea de George Burcea

Povestea de iubire dintre Viviana Sposub și George Burcea a luat sfârșit, pe neașteptate, iar, după separare, fosta parteneră a actorului se confruntă cu probleme de sănătate.

Vedeta este extrem de activă pe rețelele sociale, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, ea le-a mărturisit urmăritorilor ei că se confruntă cu mari dureru la nivelul genunchilor.

„De câteva luni mă confrunt cu durere de genunchi, însă am crezut că o să treacă de la sine. Am continuat să fiu activă, să merg la sală, dar durerea s-a agravat. Cei care au mai avut sau au astfel de dureri știu cât de sâcâitoare pot fi!”, a scris Viviana Sposub pe Instagram.

Citește și: George Burcea, prima declarație publică despre ruptura dintre el și Viviana Sposub: „Nu mai doare”

Fosta iubită a lui Burcea recunoaște că nu mai poate să meargă nici la sala de sport, pentru că problemele s-au agravat destul de mult.

„Știți vorba aceea mă doare în cot? Pe mine mă doare în genunchi, ce-i drept. Nu se mai poate, am lăsat prea mult problema asta deoparte și am ajuns în punctul în care nici măcar nu mai pot să merg la sală de durere, dar sunt fericită că deja am făcut prima ședință și mă simt ceva mai bine, vă țin la curent.Vă spun din tot sufletul, nu lăsați o durere nerezolvată”, a mai scris ea.

Citește și: Ce face Viviana Sposub după despărţirea de George Burcea. Ce face acum pentru bani, după ce nu şi-a mai găsit loc la TV

Chiar dacă au fost rezervați cu privire la motivele care i-au făcut să renunțe la relația lor, surse din apropierea celor doi au oferit mai multe detalii și au vorbit despre motivele pentru care Viviana l-a părăsit pe George Burcea.

„I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau si în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat ca ei îi va trece. Ba chiar bănuiește că Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, și atunci pe diferite subiecte, nu despre ei.

George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp”, au declarat apropiați ai celor doi pentru cancan.ro.