Vlad Chiricheş, mort de beat la ieşirea din club. Imagini incredibile cu căpitanul naţionalei

Vlad Chiricheş a petrecut weekend-ul trecut alături de mai mulţi fotbalişti de la Steaua, iar la plecarea din club abia se ţinea pe picioare. Ziare din Olanda, Spania şi Portugalia au comentat pe larg aventura bahică a căpitanului naţionalei României.

28 ian. 2014, 06:41
Vlad Chiricheş, mort de beat la ieşirea din club. Imagini incredibile cu căpitanul naţionalei

Vlad Chiricheş a intrat în atenţia presei din întreaga Europa după aventura sa bahică din weekend-ul trecut. Fotbalistul a fost filmat ieşind dintr-un club, abia ţinându-se pe picioare, în timp ce iubita sa încerca cu greu să îl susţină.

Ziare de prestigiu din Spania, Portugalia şi Olanda au prezentat clipul, însoţit de materiale ample, ibericii de la El Mundo Deportivo apreciind că gruparea Tottenham ar putea lua măsuri împotriva fotbalistului, pentru prejudicii de imagine.

Citeştze şi Chiricheş, JIGNIT de comentatorul englez: „Un bun exemplu de imigrant român venit la muncă”. Fanii au luat foc

În apărarea lui Chiricheş a sărit managerul general al Stelei, Mihai Stoica, acesta postând pe Facebook:

Vineri seara a fost seara NOASTRA…asa cum am fost impreuna la lupta, am fost si la distractie…iar noi chiar stim sa ne distram.

Cu Chiri, cu Florin Gardos,cu Lukasz Szukala, cu Daniel Georgievski, cu Tase, cu Radut, cu Chipciu, cu Rapa, cu Pinti, sotii, prietene, prieteni… FAMILIE. La ce vant batea si cum se aluneca spre dimineata cand am plecat, si statuile se impleticeau, deci MAI LASATI-NE IN PACE !!! Sau nu ne lasati, oricum nu ne intereseaza…

KEEP CALM AND FOLLOW ROUTE 25 and GO SPURS„.

Click aici pentru a vedea imaginile cu Chiricheş beat