Vlad Chiricheş, tot mai aproape de Serie A. Fundaşul merge în Italia, la negocieri

Clubul italian de fotbal Napoli ar fi făcut o ofertă de şase milioane de euro echipei engleze Tottenham Hotspur pentru fundașul român Vlad Chiricheş, relatează presa din Peninsulă.

28 iul. 2015, 12:37
Vlad Chiricheş, tot mai aproape de Serie A. Fundaşul merge în Italia, la negocieri

Napoli a renunţat la Davide Astori şi s-ar fi concentrat asupra lui Vlad Chiricheş, pentru care ar fi oferit 6 milioane de euro, scrie Gazzeta dello Sport. Despre iminentul transfer al fundaşului român la SSC Napoli au scris apoi şi ziarele britanice, care notează că românul de 25 de ani a jucat doar 27 de meciuri în Premier League în două sezoane petrecute la Tottenham, în ansamblu el neavând evoluţii convingătoare.

Vlad Chiricheş, care a fost dorit la un moment dat de AS Roma și de Fiorentina, a costat 9,5 milioane clubul londonez în 2013, când l-a adus de la Steaua.

Internaționalul român era așteptat marți în Italia, potrivit presei italiene. Napoli vrea să-l transfere pe Chiricheş pentru a acoperi golul lăsat de fundaşul Stefan Savic, care a semnat cu Atletico Madrid.

O altă sursă scrie că Napoli e dispusă să îl introducă în ecuaţie şi pe fundaşul columbian Carmelo Zuniga, pentru a o convinge pe Tottenham să îl cedeze pe Chiricheş.