Vlad Ciurea, cadou inedit pentru români de Ziua Națională! Sfaturi utile despre ce trebuie să faci zilnic pentru a-ți menține mintea și trupul sănătoase

Neurochirurgul Vlad Ciurea le-a oferit românilor un cadou deosebit de Ziua Națională. Reputatul medic a dat câteva sfaturi extrem de utile pentru o minte sănătoasă și o viață lungă fără probleme de ordin medical.

01 dec. 2023, 23:25
Vlad Ciurea, cadou inedit pentru români de Ziua Națională! Sfaturi utile despre ce trebuie să faci zilnic pentru a-ți menține mintea și trupul sănătoase
Sfaturi utile despre ce trebuie să faci zilnic pentru a-ți menține mintea și trupul sănătoase

Vlad Ciurea, cadou inedit pentru români de Ziua Națională! Doctorul Vlad Ciurea le-a dezvăluit românilor ce face el  într-o zi obișnuită pentru a-și menține mintea și trupul sănătoase.

 Citește și Alimentul care este un adevărat vampir energetic. Medicul Vlad Ciurea ne explică de ce să ne ferim în alimentație

Vlad Ciurea, cadou inedit pentru români de Ziua Națională!

„E foarte simplu. Trezitul trebuie să fie cât mai de dimineață, odată cu cântatul cocoșului, trag de mine, am pus tv să cânte, am deschis geamul, am făcut o rugăciune. Am meditat! Meditezi cu tine, gândești pozitiv, o ușoară înviorare … beau două pahare la temperatura camerei, apă alcalină, mi-am ales toaleta, am coborât la mic dejun pe care mi l-am ales și am stat și am mâncat fără să mă grăbesc. Și am mâncat ușor, am băut cafea mai slabă, cappucino, nu pe fugă, am realizat geanta și mi-am repetat, scris, ce am de făcut cu voce tare ca să se imprime în memorie. Și așa mai departe”, a declarat Vlad Ciurea la un post de televiziune.

Mai mult, neurochirurgul a vorbit și despre legea atracției și cât de mult influențează sănătatea gândirea pozitivă.

„Întreg creierul se motivează, se știe că trebuie să intre în această arenă, în care trebuie să performeze. Toate capacitățile intră în funcțiune, ești obligat să fii hotărât. Prezentarea la un examen… să nu fii obosit, să fii stăpân pe cunoștințele tale. Trebuie să ne pregătim, te uiți la profesor arătând hotărâre, decizie, arătând că știi chiar dacă nu știi, dacă ai puțina hipnoză poți induce întrebările care îți convin ție să îl convingi să spună ceea ce vrei tu. În niciun caz nu trebuie să tremuri, trebuie să fii foarte sigur pe tine și să fii convins că ceea ce spui este perfect. Nu există un adevăr absolut, ca și vremea, așa e și în medicină. Tu când te prezinți trebuie să fie totul clar, definit și spus cu acuratețe. chirurgie sovietică”, a mai spus reputatul medic.

Totodată, Vlad Ciurea a subliniat că bunicii noștii nu aveau depresie, la fel cum nici cei care pleacă în vacanțe nu suferă de această boală.

„Bunicii nu aveau depresie. Credeți că cei care merg în Veneția sau Dubai ei au depresie? Sunt relaxați. Depresia vine când ai foarte multe lucruri de dus, minore, care se exagerează. Adevărul e la mijloc. Important e să ne facem partea de activitate fără să interferezi cu celălalt. De ce să ne claxonăm? De ce trebuie pe fugă, forțăm creierul să facă mai multe decât poate, exact cum storci o lămâie, hai să stoarcem creierul, nu se poate dacă îi dai 10 comenzi”, a conchis Vlad Ciurea.

 Citește și Greșeala pe care foarte mulți români o fac atunci când dorm! Medicul Vlad Ciurea trage un semnal de alarmă. ”Emite radiații și este periculos”