Vlad Cosma, dezvăluiri incendiare: Portocală voia să bage la puşcărie generali SRI şi judecători

Fostul deputat Vlad Cosma a făcut dezvăluiri incendiare, miercuri seară, în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

20 dec. 2018, 09:40
Vlad Cosma, dezvăluiri incendiare: Portocală voia să bage la puşcărie generali SRI şi judecători

Vlad si Andreea Cosma au povestit despre abuzurile savarsite de procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu, nu doar in dosarele care ii viza personal, ci si in dosarele altor „victime” care au ajuns in arestul de la Campina, in baza probelor false si a declaratiilor de martor mincinoase.

O noutate prezentata de Vlad Cosma in emisiunea lui Victor Ciutacu o reprezinta informatia potrivit careia Negulescu se pregatea sa execute o lista intreaga de generali SRI si judecatori, cu toate ca actiunea nu era de competenta lui, ci a Parchetului Militar.

Cosma a anuntat ca va prezenta lista acelor judecatori si generali SRI carora Onea si Portocala urma sa le deschida dosar si sa-i aresteze.

„Avea o lista pe birou cu mai multe nume despre care mi-a spus ca sunt generali SRI din Bucuresti. Acolo voia sa ajunga si am retinut acest pasaj, pentru ca eu i-am spus ca nu are competenta sa cerceteze, ci Parchetul Militar. El, in stilul caracteristic, mi-a spus ‘nu, fac eu declaratiile, probele si dupa aceea, cand e marfa pregatita…‘ Dupa care, Negulescu ar fi urmat sa livreze catre Parchetul Militar o cutie cu probe masluite de el”, a declarat Vlad Cosma, la România TV.

O a doua lista neagra aflata pe biroul lui Negulescu era cea cu numele unor judecatori din Prahova, carora, de asemenea, intentiona sa le deschida dosar si sa le incheie cariera.

„Terminase cu procurorii din Prahova pe care avea dusmanie si pe care isi fixase tinta, acum urmau judecatorii. Va imaginati ca erau judecatorii care au dat sentinte drepte sau care au vazut cum lucreaza Negulescu in dosare”, a continuat Cosma.