Vlad Enăchescu negociază cu Pro TV pentru preluarea şefiei departamentului Sport al trustului

Fostul director al postului Telekom Sport, Vlad Enăchescu, este în negocieri avansate cu Pro TV, unde ar urma să ocupe funcţia de şef al departamentului Sport al trustului.

08 nov. 2021, 14:36
Vlad Enăchescu negociază cu Pro TV pentru preluarea şefiei departamentului Sport al trustului

Enăchescu, care în ultimii 11 ani a condus postul TV Telekom Sport (iniţial Dolce Sport), a condus, în trecut, şi Departamentul Sport al Televiziunii Publice.

Contactat de Paginademedia.ro, Vlad Enăchescu nu a comentat în niciun fel informaţiile.

Reamintim că Vlad Enăchescu a decis să plece de la Telekom Sport, după ce a condus postul TV timp de 11 ani, încă de la înfiinţarea staţiei (când se numea Dolce Sport). În ultimul an, operarea Telekom Sport a trecut la Clever Media (care deţine, printre altele, Look şi Prima TV).

Vlad Enăchescu a declarat că decizia plecării îi aparţine, însă recunoaşte că a existat o înţelegere între cele două părţi în vederea încetării colaborării.

“Decizia a fost a mea, dar a fost o înțelegere a parților că această colaborare urmează să înceteze. Am agreat de comun acord să mai stau o perioadă”, a spus omul de televiziune.

Vlad Enăchescu a fost, în paralel cu această funcţie, şi coordonator al compartimentului de handbal din cadrul CSM București, între iunie 2019 și iunie 2020, relatează paginademedia.ro.

El câştiga 19.000 de lei pe lună de la clubul sportiv bucureştean.

CV-ul lui Vlad Enăchescu în presa sportivă

Iulie 2010-2021: Director General Telekom Sport (iniţial, staţia se numea Dolce Sport)

2008-2010: Director General Telesport (parte a grupului Realitatea)

1995-2008: Departamentul Sport TVR, pe care l-a şi condus

Citeşte şi: Adrian Mutu rupe tăcerea despre momentul „Cocaina”: „Am fost în iad şi m-am întors”. De ce îl atacă pe Traian Băsescu