Vlad Gherman, mai sincer ca oricând. Ce l-a ajutat să treacă peste despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Am problemele mele, fricile mele”

Vlad Gherman a mărturisit că face terapie de ani de zile și că acest lucru l-a ajutat enorm să gestioneze o mulțime de aspecte ale vieții sale.

29 mart. 2023, 17:33
Vlad Gherman, mai sincer ca oricând. Ce l-a ajutat să treacă peste despărțirea de Cristina Ciobănașu: „Am problemele mele, fricile mele”

Vlad Gherman a vorbit deschis despre vizitele sale la pshiholog și a dezvăluit că merge de aproape patru ani, chiar dinainte să se despartă de Cristina Ciobănașu.

Actorul a explicat că în spatele motivului pentru care a început ședințele au stat fricile și problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Vlad Gherman a spus că psihologul l-a aajutat să se cunoască mai bine și chiar să treacă mai ușor peste despărțirea de fosta iubită.

„Și în relația cu Cris, și în relația anterioară eram convins că o să se întâmple pasul acela (n.r căsătoria) la un moment dat. Am avut anumite frici, cum am și acum, întotdeauna o să ai frici și sunt lucruri iarăși discutate în toate relațiile în care sunt, adică nu mă feresc, de asta fac și terapie. Merg la psiholog, fiecare cu problemele lui, am fost și înainte de despărțire (n.r de Cristina Ciobănașu), am problemele mele, fricile mele, dar sunt lucruri la care te gândești în toate relațiile, mai ales după ce treci de un anumit timp.

Într-unele se leagă, în altele nu, oricum, orice ar fi, niciodată nu poți să garantezi că două persoane vor rămâne împreună. Atunci nu pot să zic, că nu vreau să descurajez chestia asta, dar e un risc pe care ți-l asumi. Ești fericit, oricum faci pasul ăla când ești fericit. Poate după 5 ani, 10 ani, nu o să mai fii, dar clar îmi doresc (n.r. să se căsătorească), pentru că așa cum ți-am zis, e din ce în ce mai bine între mine și Oana”, a spus Vlad Gherman pentru unica.ro.

Vlad Gherman îi încurajează pe toți să apeleze la ajutorul specialiștilor pentru a-și vindeca traumele și problemele de care se lovesc în viața de zi cu zi.

„Sunt anumite probleme pe care le-am dobândit pe parcurs, unele se trag din copilărie, altele din fostele relații și alte traume, dar da, sunt lucruri pe care am început să le rezolv ușor ușor. Mă ajută clar terapia, eu am recomandat-o tuturor și o recomand cu căldură. De la 26 ani merg. Vreau să mă cunosc mai bine pe mine, să-mi înving anumite lucruri, niște frici”, a mărturisit actorul.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt gata să devină părinți

Vlad Gherman și Oana Moșneagu vor să facă pasul cel mare de a-și întemeia o familie. La doar câteva săptămâni după ce actorul a spus că urmează să o ceară în căsătorie pe iubita lui, actrița a făcut declarații explozive despre relația lor. Cei doi își doresc să devină părinți cât mai curând.

„Avem o perioadă destul de plină. Am vorbit și noi despre lucrurile acestea. El este cu filmările, eu am spectacolul și urmează niște proiecte. Suntem ocupați anul acesta și suntem focusați pe partea de carieră. Avem un an plin. Își dorește (n.r. Vlad) foarte tare un copil. În discuția noastră, viza un copil, nu neapărat căsătoria.”, a declarat Oana Moșneagu.