Vlad Gherman, mesaj dur despre iubita lui, Oana Moşneagu: „Ce tupeu are asta, bă”

Vlad Gherman, mesaj dur despre iubita lui. Actorul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Oana Moşneagu, după ce s-a despărţit de Cristina Ciobănaşu. Noul cuplu este foarte apreciat de public, însă, recent, fanii au rămas fără cuvinte.

30 mart. 2022, 15:05
Vlad Gherman, mesaj dur despre iubita lui, Oana Moşneagu: „Ce tupeu are asta, bă”
Vlad Gherman, mesaj dur despre iubita lui

Vlad Gherman, mesaj dur despre iubita lui. În timp ce se afla la filmări, actorul s-a filmat în timp ce vorbea nu foarte frumos la adresa Oanei Moşneagu, care se afla şi ea prin preajmă. Nu doar că i-a spus câteva cuvinte dure, ci a și filmat-o în tot acest timp, însă fără ca ea să aibă vreo reacție. Ei bine, fanii au rămas uimiţi, însă și-au dat seama despre ce este vorba.

Vlad Gherman, mesaj dur despre iubita lui

Ce tupeu are asta, bă. Să vină aici, la mine în casă, așa„, este mesajul transmis de Vlad Gherman.

Urmăritorii din mediul online și-au ridicat semne de întrebare, astfel că s-au întrebat ce se întâmplă între cei doi. După ce au văzut și story-urile postate de Oana Moșneagu și-au dat seama că, de fapt, actorul făcea referire la rolurile pe care le joacă.

Aşa cum era de aşteptat, totul a fost o glumă, pe care unii dintre fani au luat-o în serios. Mai târziu, toată lumea a înţeles care a fost situația, relația dintre cei doi actori fiind în continuare una foarte bună.

Citeşte şi: Cum a reacţionat Vlad Gherman când şi-a văzut iubita în braţele colegului de platou. Scene incendiare cu Oana Moşneagu FOTO

Vlad Gherman, sărut pasional cu o altă femeie

Vlad Gherman, sărut pasional cu o altă femeie. Fanii s-au activat imediat când au văzut imaginea „compromiţătoare”, postată chiar de actor pe reţelele de socializare, şi i-au adresat numeroase întrebări.

Ei bine, pentru că a stârnit un val de reacții, actorul a precizat că este o secvență din serialul în care joacă, astfel că a vrut doar să trezească suspansul celor care urmăresc filmul.

Deși toată lumea se aștepta ca Oana Moșneagu să aibă o reacție neaștepatată în momentul în care o să vadă fotografia cu iubitul ei și acea femeie, nu a fost deloc așa. Iubita actorului știe că această fotografie este, de fapt, o secvență din serial, astfel că nu este deloc geloasă. (Vezi AICI imaginea)