Vlad Gherman, prins într-un „triunghi amoros” cu Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu. „Una-i mama la copii, alta-i pofta inimii!” FOTO

Vlad Gherman s-a despărțit anul trecut de Cristina Ciobănașu, alături de care a format un cuplu vreme de aproape 10 ani, iar acum se iubeşte cu Oana Moşneagu.

20 apr. 2022, 18:45
Vlad Gherman, prins într-un „triunghi amoros” cu Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu. „Una-i mama la copii, alta-i pofta inimii!” FOTO
Vlad Gherman, prins într-un "triunghi amoros" cu Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu

Vlad Gherman, prins într-un „triunghi amoros” cu Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu. Actorul a publicat o imagine în care apare între ambele actrițe și, culmea, toți trei par să se înțeleagă excelent!

Vlad Gherman, prins într-un „triunghi amoros” cu Cristina Ciobănașu și Oana Moșneagu. „Una-i mama la copii, alta-i pofta inimii!”

Vlad Gherman a surprins pe toastă lumea când s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, alături de care a format un cuplu vreme de aproape 10 ani. Actorul a recunoscut după câteva luni că are o nouă iubită, Oana Moșneagu. Recent, fanii actorului au avut o surpriză de proporții, când acesta a postat pe contul personal de Instagram o fotografie, ce-l înfățișează între actuala iubită, Oana Moșneagu, și fosta parteneră, Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman, prins cu o altă femeie în pat! „Nu știu cine a dat poza la presă”

Postarea a adunat rapid peste 12.000 de aprecieri din partea fanilor, dar și sute de comentarii! „Sunt din nou împreună, toți trei”, „Una-i mama la copii, alta-i pofta inimii”, „Vlad Gherman s-a convertit la religia musulmană si a hotărât să își ia două soții”, „Vlad Gherman își trăiește viața alături de fosta și actuala!” – sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Cum a reacţionat Vlad Gherman când şi-a văzut iubita în braţele colegului de platou. Scene incendiare cu Oana Moşneagu FOTO

Vlad Gherman s-a despărțit de Cristina Ciobănașu anul trecut, după ce au format un cuplu timp de aproape 10 ani și au jucat împreună în mai multe seriale. Tot într-un serial, „Adela”, joacă alături şi de noua iubită, Oana Moșneagu!