Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, în doliu. Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva ore: „Ultima noastră întâlnire a fost încărcată”

Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu sunt în doliu. Cei doi au făcut câte o postare pe reţelele de socializare, în care şi-au exprimat regretul faţă de marele actor, Doru Ana, care s-a stins din viaţă luni, 10 octombrie, la vârsta de 68 de ani.

11 oct. 2022, 14:57
Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, în doliu. Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva ore: „Ultima noastră întâlnire a fost încărcată”
Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, în doliu

Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, în doliu. Cei doi actori au jucat alături de regretatul Doru Ana şi l-au cunoscut personal. Vlad şi-a amintit că a jucat alături de el pe vremea când avea 18 ani şi avea mari emoţii când se afla în preajma lui.

Citeşte şi: Drama imensă pe care a trăit-o actorul Doru Ana: I-a murit fiica de 7 ani, călcată de o maşină

Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, în doliu

„Poza cred ca vorbeste de la sine! Am avut placerea sa joc alaturi de Doru inca de cand aveam 18 ani. Imi aduc aminte si acum prima secventa cu el din Buftea. Aveam emotii mari si tremuram de fiecare data cand ii auzeam vocea inconfundabila. Aproape ca prezenta lui impunatoare ma speria pe set, dar pe cat de impozant era personajul lui, pe atat de generos si de umil era omul din spatele personajului. Un actor carismatic, un actor darnic care m-a invatat ca in meseria asta trebuie sa oferi mai intai ca sa primesti (nu doar in meseria de actor, ci si in cea de om).Va multumesc pentru fiecare lectie, va multumesc pentru fiecare cuvant de sustinere, multumesc pentru tot. Drum lin catre stele, domn’ profesor!

„, este mesajul scris de Vlad Gherman, pe pagina sa de Instagram.

Cristina Ciobănaşu şi Doru Ana au jucat împreună în serialul „Pariu cu viaţa”. „Ultima noastră întâlnire a fost încărcată de o emoție atât de puternică… s-a bucurat tare mult să ne revadă și am rememorat cu mult drag amintiri de pe vremea Pariu cu viața, atunci când am lucrat pentru prima oară împreună, dar pe de altă parte am simțit în ochii lui multă tristețe… l-am strâns tare în brațe neștiind când ne vom revedea și mă bucur că totuși viața ne-a mai adus împreună încă o dată… Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște, suflet drag!„, a scris şi Cristina Ciobănaşu.

Cine a fost actorul Doru Ana?

În cariera sa a interpretat zeci de roluri în filme și pe scena teatrului. Nu pot fi uitate interpretările Bufonul Tocilă din comedia ”Cum vă place?” de W. Shakespeare sau ”Stalin” din drama cu acelaşi nume. L-a jucat și pe Zaharia Trahanache din ”O scrisoare pierdută” de I.L. Caragiale.

Ani la rândul a apărut pe scenele teatrelor Bulandra, Comedie, Naţional, Ion Creangă sau în teatrele din ţară: Braşov, Sibiu, Ploieşti.

Recent, Doru Ana a jucat rolului Traian Dincă în serialul ”Adela“, de la Antena 1, și pe Dan Lăzărescu, din serialul anterior, ”Fructul oprit“.

Roluri importante a mai avut în La drum cu tata (2016), Ultima zi (2016), Umbre (2014), Carmen (2013), Câinele Japonez (2013), După dealuri (2012), Pariu cu viața (2011), Visul lui Adalbert (2011), Cealaltă Irina (2009), Medalia de onoare (2009), Nunta mută (2008), Schimb valutar (2008), 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile (2007), Moartea domnului Lăzărescu (2005), Hacker (2004), Occident (2002), Marfa și banii (2001), Terminus paradis (1998), Undeva în Est (1991), Primăvara bobocilor (1985).